Šodien vārdadienu svin Vēsma, Fanija, rītdien - Mirta, Ziedīte
toptitle

Medību trofejas - No malumednieka lodes kritušais..

Pievienoja Viesturs Kozlovskis. Skatīts 8773 reizes.
Nokritusi 10 m no nenokulta kviešu lauka. Trāpījums krūtīs... :(
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Komentāri:

Slēpts2012-10-10 08:37

Bet varbūt kāda pašu kolēģa raidīts lodes šāviņš...
smuks kuilēns bijis, žēl ka tāds aizlaists postā.

Edgars Kecs2012-10-10 08:56

Nav vēl pierādīts ka tas ir malumednieka šāviens, jo tā pat arī kolēģis pēc šāviena izrādījās paslinks un neiegāja krūmos apskatīties rezultātu.
Diemžēl ir tāda mednieku kategorija kas pēc izdarītā šāviena redzot ka dzīvnieks ir aizmočījis tālu un ieskrējis krūmos var teikt nepārbauda ir trāpīts vai ne, tipja ja aizskrēja tātad netrāpīju, bet pašam bija tāds gadījums ka pēc šāviena buks vēl 200m noskrēja un tikai tad palika uz vietas guļam un pie tam trāpījums bija gandrīz desmitniekā. Diemžēl katrā kolektīvā atradīsies tāds slinkuma maiss. Mēs pēc katra izdarītā šāviena ja neatradām dzīvnieku izsaucam suni lai pārliecinātos ir vai nav, lai nebūtu ar pagājušajā gadā tieši kviešu lauka vidū atradu riktīgu kuili ar trāpījumu aiz lāpstiņas beigtu un uzpūtušos kā balons, un varu saderēt tas bija viena slinkā kolēga nedarbs, kas pēc šāviena nepārliecinājās par trāpījumu, noskrējis kādus 300m un palika uz vietas.

Viesturs Kozlovskis2012-10-10 09:08

Diemžēl tā bija cūciņa, nevis kuilēns. Kolēģi, diemžēl tie nebija, jo kolēģi tajā pusē nebija bijuši jau labu laiku. Medības arī tajā pusē nebija jau labu laiku pieteiktas. bet skatoties cik daudz bija kraukļu apkārt un skatoties cik ātri tie strādāja , šauta ne vairāk kā pirms nedēļas.

Slēpts2012-10-10 10:25

bildē izskatās ka kuilēns, ilknīši spīd.tad jau bijusi varena mammīte,cerams ka mazie izdzīvos. jāvaktē maliķi,cerams ka kādā jaukā dienā viņi uzrausies :)

Edgars Kecs2012-10-10 11:58

Da tie maļiki daži ir gudrāki un viltīgāki par pašiem medniekiem.
Vieni no bīstamākākiem ir naktenieki kas ar džipiem pa nakti forsē pa laukiem un močī visu kas kustās. Pie mums pāris vietās lauki ir pabraukāti, tā un kasās rokas ierakt kādas ecēšas, bet diemžēl arī paša saimnieka tehnika tur braukā un nekādi neizdodas īstenot šo te plānu :(
Par to ka jūsējie tur nav medījušies nenozīmē ka tiešām no jūsējiem tur neviens nemedījās. Domā tā un pateiks ka viņš, šāva, jo cilvēki ir dažādi un pašam bija starpgadījumi ar dažiem kolēģiem, saka vienu, bet īstenībā viss bija savādāk.
Nu bet var būt arī maļiki, kas to zin vai ne. Un pie tam novaktēt visus laukus no maļikiem nekad neizdosies. Saliec meža kameras un tad gaidi rezultātu :)

Līdzīgas trofejas

Kuilis
Kuilis
Comments 7 Views 14279
Pirmā meža cūka
Pirmā meža cūka
Comments 2 Views 5789
Kuilis
Kuilis
Views 11879
Mežacūka
Mežacūka
Comments 1 Views 11347
Mežacūka
Mežacūka
Comments 1 Views 2608
Sirmais draugs
Sirmais draugs
Comments 1 Views 5163