Sākotnēji šķiet ideāls šāviens, bet ja papēta, tik pat labi varēja savainot mazo sivēnu, kurš bija aiz nošautā kuiļa. Patiesībā, kaut kas arī viņam trāpīja, jo šamējais purināja galvu pirms skrēja prom.
Šāviens galvā! Reizes desmit nopētīju trāpījuma brīdi- likas trāpīja kaut kur vaigā, tāpēc lode izejot ja ne gluži trāpīja mazajam, tad gar ausi noteikti aizlidoja. Tikpat labi arī lielais varēja piecelties. Šāviens kas nedara godu medniekam!
Slēpts
19.01.2009. 19:22
manu uzmanību piesaistīja divas lietas.
1. Tiek tēmēts uz augšu , izskatās , ka tas ir natkarīgi no šaviena filmēts.
2. Šaušana no atbalsta. Jau labu laiku esmu ievērojis jeņķu raklāmas, kad šaujot no atbalsta, ar kreiso roku tiek turēts atbalsts, nevis plinte.
Man kautkā nesanāk, nu nav ticības, ja savu 3006 neturēšu ar abām rokām, ka varēšu trāpīt.
Kungi- kāda jūsu pieredze?
Slēpts
19.01.2009. 19:43
Man ar nevieš uzticība par trāpīšanu.Jo ja stobrs stāv uz cietas virsmas un neturot-viņam ir pēc šāviena japalecas,tātad...
normala šausana es arī tikai tā šauju ,ja no atbalsta kreiso roku var vispar sasiet uz muguras. par precizitati ar nau jasūdzās. Jāni Ja pastobre uz cietas virsmas (pat nerunājot par stobru), tad no šķūnīša pļaviņā var šaut. Bet otrādi būs garām. :) Precīzāk runājot - pāri jumtam, izskatās ka nemaz nejēdz ko gvelz. paskaties ka krievi varmintā šauj, viņi ar kreiso roku dara visu ko pat olas pakasa, tikai šaujot pie plintes neliek!
Tak aptaustiet kādreiz to balstu un bipodu galus,nav viņi cieti. Virsū ir,kā nu kuram modelim, 1 - 2,5 cm biezs porainas gumijas slānis,tā ka nekāda balstīšana pret cietu virsmu nesanāk.
Tas gadījumā nav kāds briežu dārzs - kaut kā pārāk liels dzīvnieku blīvums?
1. Tiek tēmēts uz augšu , izskatās , ka tas ir natkarīgi no šaviena filmēts.
2. Šaušana no atbalsta. Jau labu laiku esmu ievērojis jeņķu raklāmas, kad šaujot no atbalsta, ar kreiso roku tiek turēts atbalsts, nevis plinte.
Man kautkā nesanāk, nu nav ticības, ja savu 3006 neturēšu ar abām rokām, ka varēšu trāpīt.
Kungi- kāda jūsu pieredze?