>Andris Klusinaataajs origjinaalais? pirki savu G22 Latvijaa (ar visu klusinaataaju)? nav nekad shaizes sanaakushas ar klusinaataaju - administratiivi/kriminaalaa viedoklja?
Andri, kur tu pērc tās kājiņas plintēm. Man uz Tikka tactical vajadzētu, bet garākas, lai uz ceļa tupot var šaut. Viņai stiprinājuma puļķītis jau ir klāt, tikai savādāks - ne Weawer.
>Andris uj, sorry, man izlikaas, bet runaajot pa to, kas tavam G22 stobra galaa (taa ir tikai man interpretaacija par iespeejamo optisko nepilniibu fotograafijaa, ko tu noteikti googlee nolaadeeji, ka G22 stobra galaa vispaar kas ir :D) nu vot - kur tu taadu dabuuji vai buutu dabuujis (jo shaadas fotograafijas, ar diivainiibaam stobra galos, katrs var nolaadeet plashajaa internetaa) un vai nav (nebuutu) kaadreiz kaadas šaizes ar to sanaakushas?
Kā zināms, noklusināt var vienīgi tos ieročus, kuri šauj ar zemskaņas ātruma patronām. Jo izlidojošā virsskaņas ātruma lode jau taisa troksni. Un pret kompensātoru lietošanu tak likumu nav. Pirmkārt optiku saudzē, jo atsitiens daudz mazāks. Un, krēslā šaujot, nežilbina pa stobra galu nākošā uguns.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
20.01.2009. 12:00
Kajinas ir Walther originalas. Bija dabonamas Zommera. Liels plus ir pikatini abas puses. Attieciba uz meklesanu interneta atraksti uz profilu, tad dosu individualu padomu :)))
>juris ir 2 skanjas shaujot: 1. spraadziens stobra galaa kad lode atbriivo vietu (izejot no stobra) liela spiediena karstajaam gaazeem; 2. lodes skanjas aatrums kas no muusu perspektiibas (shaaveejam parasti aatrums 0 m/s) izklausaas kaa atbalss - protams klusaaka pa 1. skanju. 1. skanju var noklusinaat gandriiz katram ierocim militaarie klusinaataaji taadam kalibram kaa .50bmg liek izklausiities peec neklusinaata .22lr shaaviena. lai noklusinaatu 2. skanju jau vajag lodi ar aatrumu zem 340 m/s. .22lr kalibram ir pieejamas arii zemskanjas patronas, ja taadas shauj ar klusinaataaju tad var dzirdeet tikai 3. skanju - kad belznis iesit pa patronas malinju. taapeec ljoti interesanti buutu dzirdeet Andra piredzi (es gribeeju teikt paardomas pa internetaa atrasto bildi ar G22 ar ieriici stobra galaa) kaa iet G22 (automaats) ar zemskanjas patronaam - cik lodiite kriit saliidzinot ar virsskanjas, kaa varetu straadaat taa ieriice (no interneta nolaadeetajai bildei) uz virsskanjas un zemskanjas patronaam. padalies savaas paardomaas pa teemu Andri, kad sanaak laiks...
Jurģi! Skaņas ātrums ir 330m/s, ne 340....Un standarta biatlona Lr22 patronas(kuras visprecīzākās) ir 300-320m/s. Pārējais jau tev pareizi. Lielākiem kalibriem speciālās patronas ir ar ātrumu ap 295m/s un lielu svaru, lai būtu daudz maz enerģija. Un par šīm tēmām te arī pietiks izpausties. Andri - par tām kājiņām, domāju, ka varbūt Latvijā ir kāds dīleris, jo negribas mocīties ar to interneta sūtīšanu.Vai tu pats liki klāt tām citām plintēm to pikatini stiprinājumu kājiņām? Un, vai tādi stiprinājumi kur pārdodas(īsiņi).
Klusinaataajs origjinaalais? pirki savu G22 Latvijaa (ar visu klusinaataaju)? nav nekad shaizes sanaakushas ar klusinaataaju - administratiivi/kriminaalaa viedoklja?
uj, sorry, man izlikaas, bet runaajot pa to, kas tavam G22 stobra galaa (taa ir tikai man interpretaacija par iespeejamo optisko nepilniibu fotograafijaa, ko tu noteikti googlee nolaadeeji, ka G22 stobra galaa vispaar kas ir :D) nu vot - kur tu taadu dabuuji vai buutu dabuujis (jo shaadas fotograafijas, ar diivainiibaam stobra galos, katrs var nolaadeet plashajaa internetaa) un vai nav (nebuutu) kaadreiz kaadas šaizes ar to sanaakushas?
ir 2 skanjas shaujot: 1. spraadziens stobra galaa kad lode atbriivo vietu (izejot no stobra) liela spiediena karstajaam gaazeem; 2. lodes skanjas aatrums kas no muusu perspektiibas (shaaveejam parasti aatrums 0 m/s) izklausaas kaa atbalss - protams klusaaka pa 1. skanju. 1. skanju var noklusinaat gandriiz katram ierocim militaarie klusinaataaji taadam kalibram kaa .50bmg liek izklausiities peec neklusinaata .22lr shaaviena. lai noklusinaatu 2. skanju jau vajag lodi ar aatrumu zem 340 m/s. .22lr kalibram ir pieejamas arii zemskanjas patronas, ja taadas shauj ar klusinaataaju tad var dzirdeet tikai 3. skanju - kad belznis iesit pa patronas malinju. taapeec ljoti interesanti buutu dzirdeet Andra piredzi (es gribeeju teikt paardomas pa internetaa atrasto bildi ar G22 ar ieriici stobra galaa) kaa iet G22 (automaats) ar zemskanjas patronaam - cik lodiite kriit saliidzinot ar virsskanjas, kaa varetu straadaat taa ieriice (no interneta nolaadeetajai bildei) uz virsskanjas un zemskanjas patronaam.
padalies savaas paardomaas pa teemu Andri, kad sanaak laiks...
Lielākiem kalibriem speciālās patronas ir ar ātrumu ap 295m/s un lielu svaru, lai būtu daudz maz enerģija.
Un par šīm tēmām te arī pietiks izpausties.
Andri - par tām kājiņām, domāju, ka varbūt Latvijā ir kāds dīleris, jo negribas mocīties ar to interneta sūtīšanu.Vai tu pats liki klāt tām citām plintēm to pikatini stiprinājumu kājiņām? Un, vai tādi stiprinājumi kur pārdodas(īsiņi).