Jāskatās cik jaudīga ir gaisene, man ir HATSAN 85(11'džouli,Kalibrs 4,5 mm) ar to var nošut vārnas un arī kaķus zināmā attālumā (20m), vajag tik piemeklēt kvalitatīvu munīciju. pats esu nošāvis vārnveidīgos putnus un arī ūdeles, zvirbuļi krīt labi pa 40 metriem...
Čehu saspiestā gaisa rezervuāra sporta gaisenes jau tūnē gana labi, kad der vairs tikai vissmagākās Gamo pro magnum lodītes. Pat vācu smagās Silver point tad neder. Ātrums jau pie trīssimts metriem sekundē un precizitāti ar var piedzīt tuvu maskalibrenei. Eo jau gan būs uz pusi mazāka, jo lodīte ta vieglāka, bet vārnas krīt pat lielos attālumos. Rudeņos speci pat mačus taisa, kad vārnas migrē.
nu es diezgan daudz visadu zveru no6avu ar savu gaiseni!2 kaki vienu no tiem noshavu no 35m trapiju tieshi ausi un pa galam bij!,lapsa no 15m,udele,odatra, dazas zurkas vecteva kuutii,3 vai 4 varnas, un par zvirbuliem un strazdiem vispar nav ko runaat!! laba gaisene bij 5,5 mm darbojas uz 2 CO-2 baloniniem! ir gaisenes foto mana fotoalbuma!
ko jus sakat par šo brīnumu?