Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
26.01.2009. 20:59
Diemzheel diezgan daudz ... sakumam vari pashaut arii ar mediibu ieroci, bet principaa ierocha cena ir nenoziimiiga .... patronas un shautuve maksaa daudz :/
A daudz tas ir ~0.20Ls par vienu shaavienu un vienaa reize, ja nopietni un regulaari braukaa, 100-150 patronas kaa nebijushas :/
+ shautuves izdevumi.
Parexaa viena seerija (25 meerkji) ar vinju muniiciju, bet tavu plinti pie 10Ls :)
Skat: http://ssk.sporting.lv/?lang=l...
Vēl viens variants ir nopērc 2 mašīnas apt 800Ls, un šauj kamēr līks paliksi,protams patronas un šķivji, nu vismaz 1000 jaizšau pa gadu lai saproti kas tas tāds ir + vēl pa šautuvēm jāpabraukā...
Mārtiņ!
Neklausies Tu viņus - apčakarēs. :D Klausi mani - es apčakarēšu kulturālāk. :D Joks. :)
Savām vajadzībām var šaut ar to pašu divstobreni. Šķīvis maksā 5sant./gab., patrona ap 15 sant./gab. Tā arī sanāk tie 20 san. par šāvienu. Ja reizi mēnesī izšausi 100 šāvienus, tad Tavi izdevumi būs nepilni Ls 20,- plus plintes un šķīvjmašīnas amortizācija. Nu nav tik traki - algas dienā to nu točna var atļauties.
Un gan šķīvjmašīna, gan šautuve Tev ir pieejama uz vietas par simbolisku atlīdzību - kā pats ar Kasparu sarunāsi. :) Godīgi sakot drīzumā derēja kāds šķīvju pasākums - lai tik siltāks paliek.
Patronas par 15 sant ir dārgi, bet sportings tomēr ir dārgs prieks, ja tiešām grib kā hobiju. Viens trenniņš man izmaksā ap 30 latiem - neskaitu amortizāciju, degvielu, trenneri (vajag, bet nevaru atļauties). Ja nav īpaša talanta (kā man), lai kaut ko sasniegtu, jātrennējas 3 reizes nedēļā. Nu, vismaz divas. Un, ja Tu jautāji par sporta veidu, nevis izklaidi, tad pavisam dārgi sanāk, jo Latvijā sportistiem neviens neapmaksā ne trenniņus, ne patronas, ne arī citus izdevumus (vismaz, cik es zinu). Ja kādam ir cita informācija, palabojiet mani.
Roland, vajag šaut ar GALVU vispirms un pēc tam ar visu pārējo, jo šaušana sākas galvā, ja cilvēks cenšas apgūt pareizu šaušanas tehniku un puslīdz viņam tas izdodas, tad nav jātrenējas 3x nedēļā lai varētu +/- normāli šaut, ja šauj uz to pusi nedomājot par ieplecošanu un mērķa apstrādi, tad var šaut kaut 5x nedēļā un vairāk par 13/25 nekad netrāpīt
Kristap, cik parasti Tu sašauj??? Neesmu Tevi nevienas sacensībās un protokolos redzējis...
P.S. Ja nezin, tad nav ko runāt! ;)
Ja nešauj sākot no 10 000 mērķiem gadā, LABU rezultātu nebūs, ja nav Ārprātīgs talans, ka Kārlim Strazdiņam, kurš bez treniņiem visur vinnē!
Mani nevajag mācīt, ar ko jāšauj. Kaut arī man ir tikai 2.sporta klase, es zinu, ar ko jāšauj. Un, regulārs trenniņš ir vajadzīgs tāpēc, lai sacensībās tā galva darbotos automātiski, jo lieka domāšana bieži mēdz traucēt - tam nu piekritīs daudzi sportisti.
A daudz tas ir ~0.20Ls par vienu shaavienu un vienaa reize, ja nopietni un regulaari braukaa, 100-150 patronas kaa nebijushas :/
+ shautuves izdevumi.
Parexaa viena seerija (25 meerkji) ar vinju muniiciju, bet tavu plinti pie 10Ls :)
Skat: http://ssk.sporting.lv/?lang=l...
Neklausies Tu viņus - apčakarēs. :D Klausi mani - es apčakarēšu kulturālāk. :D Joks. :)
Savām vajadzībām var šaut ar to pašu divstobreni. Šķīvis maksā 5sant./gab., patrona ap 15 sant./gab. Tā arī sanāk tie 20 san. par šāvienu. Ja reizi mēnesī izšausi 100 šāvienus, tad Tavi izdevumi būs nepilni Ls 20,- plus plintes un šķīvjmašīnas amortizācija. Nu nav tik traki - algas dienā to nu točna var atļauties.
P.S. Ja nezin, tad nav ko runāt! ;)
Ja nešauj sākot no 10 000 mērķiem gadā, LABU rezultātu nebūs, ja nav Ārprātīgs talans, ka Kārlim Strazdiņam, kurš bez treniņiem visur vinnē!