Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
29.12.2007. 22:05
labak aiznes uz taksidermijas darbnicu riga kurbada iela, par kadiem 15 ls bus laba diezgan... p.s. pie sitada cipara pasam jaties neuzskatu par attaisnotu,,,
stiep uz to pašu Kurbada ielu, man par 25 Ls bebram gan ādu izģērēja, gan galvaskausu uz dēlīša uzlika, nevajadzēja pašam laiku tērēt un ķēpāties. Tiesa, gaidīt gan nācās ap pusgadu, noslogoti viņi tur kā svarcēlāji.
Labi ģērē Nākotnē. Kvalitāte kolosāla. Protams, cenas arī. :( Pirms Baldones esot divi ģērūži - vienu zinu (pie busa pieturas), kur ir otrs? Ar ģērēšanu nav tik lieli kreņķi kā ar dīrāšanu - bija jauki, kamēr varēja nodot lapsu veselu. :( Nu negribu es viņu ķīckāt ne kokā pakārtu ar salstošiem pirkstiem, ne vannas istabā. :(
Rīgā jau ilgus gadus visādas ādas ģērē, krāso un apcērp SIA "Ervīna". Pieņemšanas punkts atrodas Ādmiņu ielā bijušās fabrikas "Elektra" teritorijā. Darba laiks 9-16. Tel. 29593335. Tur savas ādas ģērēt nes arī Taksidermijas darbnīca. Pēdējo reizi tur biju septembrī. Tad par vidēja izmēra bebrādu samaksāju 7Ls. Opcijas krāsošana +1Ls, apcirpšana +1Ls. Krāsot un apcirpt pieņem arī jau izģērētas ādas.
p.s. pie sitada cipara pasam jaties neuzskatu par attaisnotu,,,
Pirms Baldones esot divi ģērūži - vienu zinu (pie busa pieturas), kur ir otrs?
Ar ģērēšanu nav tik lieli kreņķi kā ar dīrāšanu - bija jauki, kamēr varēja nodot lapsu veselu. :( Nu negribu es viņu ķīckāt ne kokā pakārtu ar salstošiem pirkstiem, ne vannas istabā. :(
Pieņemšanas punkts atrodas Ādmiņu ielā bijušās fabrikas "Elektra" teritorijā.
Darba laiks 9-16. Tel. 29593335.
Tur savas ādas ģērēt nes arī Taksidermijas darbnīca.
Pēdējo reizi tur biju septembrī. Tad par vidēja izmēra bebrādu samaksāju 7Ls.
Opcijas krāsošana +1Ls, apcirpšana +1Ls.
Krāsot un apcirpt pieņem arī jau izģērētas ādas.