Baterejas maksā ap 6 Ls un reizi sezonā ir jāmaina, a aķītis man jau ir. Baterejas pie sava mūža beigām švakāk iededz diodes nakts fotografēšanai un bildes iznāk tumšākas.
to4na tikai reizi sezonaa jaamaina!? gribu pirkt kameru ar infrasarkano, tiehsi uztraucos ka 4 lielaas jaaliek iekshaa, bet ja saki - ka reizi sezonaa tikai jaamaina - nomierinaaji mani
To Normunds Šļaukstiņš WOW cik mēs lecīgi ! Nu ĪSTS "mednieks" ! Kamera , redz man jau ir 2 gadus un baterejām nauda ar pietiek ! Kur esmu rakstījis par ČETRĀM baterejām ? Esmu minējis tikai voltāžu 9v un katrs, kas gudrāks par piektklasnieku zin, ka 9/1.5=6 . Šajā gadījumā iet runa par izmaksu (kaut niecīgu, bet tomēr) samazināšanu, un attēla kvalitātes uzlabošanu. Procenti uz displeja par baterejas uzlādes līmeni melo, par ko pārliecinājos šajā rudenī.
Pieļauju domu, ka papētot tā kārtīgāk to vietu, kur liek bačas vai korpusu ir jābūt klāt šiltītei kur ir norādīta nepieciešamā voltāža, bet tā tīri teorētiski ja bačas ir 9 volti tad arī vajag aķi r tiem 9v ja būs vairāk var arī kaut kas nosvilt
Nevis četras bet sešas baterijas jāliek iekšā. Ja nesanāk baterijām, labāk nepērc kameru.
WOW cik mēs lecīgi ! Nu ĪSTS "mednieks" ! Kamera , redz man jau ir 2 gadus un baterejām nauda ar pietiek ! Kur esmu rakstījis par ČETRĀM baterejām ? Esmu minējis tikai voltāžu 9v un katrs, kas gudrāks par piektklasnieku zin, ka 9/1.5=6 . Šajā gadījumā iet runa par izmaksu (kaut niecīgu, bet tomēr) samazināšanu, un attēla kvalitātes uzlabošanu. Procenti uz displeja par baterejas uzlādes līmeni melo, par ko pārliecinājos šajā rudenī.
Bishku uzbraucieni/asumi un diskusija paveraas :)
jaa pareizi visaam 6 Dcell jaaliek - laadeetaajus un laadeejamaas arii gruuti netaa pa sapraatiigaam cenaam atrast. buus vien jaapeerk parastaas veikalaa un 2 reiz gadaa jaamaina.