Biju pirmoreiz uz tāda apjoma medībām.Ja nemaldos 300 mednieku uz masta un 99 dzinēji,tai skaitā arī mednieki.Man patika ļoti.Bija labi noorganizēts pasākums.Liels paldies organizātoriem.
jā medības bija lielas bet tas ari viss.braucām gūt pieredzi lielu medību organizēšanā. guvām kā tas nav jādara.pirmais- pie cilvēku sadalīšanas deva norādijumus braukt tur un tur ar vietu nosaukumiem ko saprata tikai vietējie. labi ja izdevās neizlaist komandieri no acīm un sekot. otrais-kad notika instruktāža un lika ievērot klusumu visi noklusa ,izņemot vietējos komandierus kastarkšķēja kā tirgus sievas. trešais- dzinēji tika nostādīti ātrāk nekā mednieki un lielāko daļu municijas izšāva pirmajos 500 metros purvus vel nesasnieguši. ceturtais -pats galvenais sāka dzīt pirms vel mednieki (ap 50) bija nostājušies.
Nu a pats būtu paredzejis visu, priekš tik liela vīru bara, visas uzskaitītas problemas. Neticu, vienmēr jau kāds paliek ko nedabūjis. Ja nav noslepums cik lielas medibas pats Agni esi vadījis???
Cik vilku apmeram bija ieksa? Jo cik nporotu ka ieksa jau palikt nebija iespejams nevienam pelecim.
Vienmer bus kadi neapmierinatie, kam kas nebus labi. Un biezi vien tie neapmierinatie nevar noorganizet dzimsanas dienas svinibas 20cilv.
Es medībās nepiedalījos, jo nebija iespējas, bet spriežot pēc medību apmēriem, rezultāta un ieguldītā darba, tad vadītājus un organizātorus var tikai apbrīnot! Pats arī esmu medību vadītājs un lielākais mednieku skaits manis vadītajās medībās ir bijis ap 60 un arī, tad uz gaidi. Kritika protams būs un tai arī jābūt, tik vēlams lai bez žulta.
Vienmer bus kadi neapmierinatie, kam kas nebus labi. Un biezi vien tie neapmierinatie nevar noorganizet dzimsanas dienas svinibas 20cilv.