varbut kads var detalizeti pastastit ka iepirkties e-bay.man jau pie registracijas ir problema ar kautkadiem kodiem.un ja tur pasuta optiku,vai muita nebus problemas?
Slēpts
26.02.2009. 21:57
Nu vispirms jau lai apmaksātu pirkumu ir vajadzīga kredītkarte.
Aprīkojums: Weatherby 30-06, toz -12 .22LR, IŽ- 58 16 kal.
Suņi: taksis
Medību trofejas: 1
26.02.2009. 22:13
Man arī bija problēmas nedēļu, jo Pay Pal pieprasa kodu, kurš parādās Tavas internetbankas nomaksu rēķinā. Man tas kods atnāca tikai ceturtajā dienā uz ibanku, ka es esmu nomaksājis 1,50$. Bet tā kā es nevarēju nomierināties, pirms tam 4 dienas mocījos un katru dienu reģistrējos. KĀ noreģistrējies, tā atkal jauna informācija uz Pay Pal. Kā atnāk pirmais kods pēc 4 dienām,ievadu, tā neder, jo es pa tām dienām, jau atkal esmu pārreģistrējies. Kamēr visu sapratu. Pēc tam bez problēmām. Man paziņām arī uz ibanku (SEB) kods atnāca tikai pēc 3-4 dienām.
Skatoties, kādas bankas Visa ir- ja Hansa, tad stulbāka banka nav attiecībā uz PayPal. Man ar Unibankas algas Visa Electron nebija nekādu problēmu, viss atkarīgs no bankas, ne PayPal. Vēl svarīgs kartes derīguma termiņš, ja mazāks par 6 mēneši, banka nedod piekrišanu, un nekas arī nesanāk. Ar PayPal kodu nevejag saspringt, vienkārši jāpagaida, līdz banka parāda šo atskaiti ibankā, un te nu 3-4 dienas kā likums.
Nu nezinu, kā pašlaik Hansa atnesas pret klientiem, bet pirms 2 gadiem obligāti vajadzēja izņemt klasisko kredītkarti, kā mans čoms bija spiests to darīt, kamēr es noreģistrējos gan ar SEB Visa Electron algas karti, gan ar tās pašas bankas Aktīvo karti.
pats nēsmu mēginājis bet var uzrauties, jāpārbauda pārdevējs. Man draugs pirms apmēram sešiem gadiem pasūtīja optiku no amērikas aizskaitīja naudu un optiku gaida šodien. Kā vēlāk noskaidrojās, tur varot redzet atsauksmes par pārdeveju.
Pārliecinies ka uz tās rakstīts "VISA" nevis "VISA Electron".