Izskatīju visas foruma tēmas, bet par seifiem neko neatradu - laikam jau medniekiem tas nav aktuāli :) Bet es tomēr gribētu painteresēties par Jūsu viedokļiem un pieredzi - kur pirkāt, kādu pirkāt, pa cik, ko ieteiksiet, kur var apskatīt/aptaustīt...
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
11.01.2008. 14:44
Ir specializēti seifu veikali, ir kaut vai k-rauta - ej un pēti, tur daudz nekas nav ko ieteikt, vienīgi jāskatās lai pēc augstuma ir tāds ka karabīne lien iekšā.
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
13.01.2008. 16:58
Ar patronu nodalījumu parasti problēmu nav, jo tāpat tie 5 tūkst, kas pa māju mētājas tur neielīdīs, bet gan ar paša seifa ietilpību un iekšējo apdari, jo, ja ir vairāk par 3 ieročiem, tad "sāpīgi" krāmēt tai dzelzs kastē visus kaudzē... Ir kāds mēģinājis iekšpusi polsterēt?
Par to patronu tūkstošu mētāšanos pa mājām laikam jau nebūtu vērts dižoties. Tā nav mednieka cienīga rīcība. Līdz šim es forumā Jūs uzskatīju par zolīdu un kompetentu mednieku. Diemžēl manas domas ir mainījušās. Es savu seifu izlīmēju ar samšādas audumu un nekādu neērtību neizjūtu.
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
13.01.2008. 17:57
Mednieka k-gs, patronu daudzums mājās nenorāda uz zolīduma pakāpi! Patronu daudzums mājās man ir reāla problēma (nevis dižošanās), pieļauju, ka tāda tā ir visiem tiem medniekiem, kuri paralēli medībām nodarbojas ar sporta šaušanu (stenda) un sezonas sākumā iepērk munīciju visai sezonai (no 2 līdz 10tūkst patronas)... Bet, jebkurā gadījumā, arī visu medību munīciju nav iespējams salikt seifā, piemēram, gludstobra skrošu patronas pīlēm un rupjā munīcija mežam, vismaz piecdesmit patronas karabīnei utt... Mans komentārs vairāk bija par to, ka patronu nodalījuma izmēram nav izšķiroša nozīme, jo tāpat visa munīcija tur nesalīdīs un munīcijas glabāšana būs jārisina savādāk!
Slēpts
13.01.2008. 18:06
www.seifi.lv diezgan zolīdi ierou seifi un arī cena gana laba. Pats izmantoju no padomju laikiem mantotu dokumentu skapi - seifu.
Jāni Ģirni. Jautājums jau ir par to,kā tu izteicies, ka tev patronu tūkstoši mētājas mājām.. Tā nav normāla situācija!!! Ja tu esi arī šaušanas sportists, tad raksti par savām munīcijas glabāšanas problēmām attiecīgajā sporta portālā.Te ir mednieku portāls. Būsim korekti.
Bet es tomēr gribētu painteresēties par Jūsu viedokļiem un pieredzi - kur pirkāt, kādu pirkāt, pa cik, ko ieteiksiet, kur var apskatīt/aptaustīt...
Pirku pats ražotnē, meža ielā, krietni lētāk kā veikalā.
Ir kāds mēģinājis iekšpusi polsterēt?
Bet, jebkurā gadījumā, arī visu medību munīciju nav iespējams salikt seifā, piemēram, gludstobra skrošu patronas pīlēm un rupjā munīcija mežam, vismaz piecdesmit patronas karabīnei utt...
Mans komentārs vairāk bija par to, ka patronu nodalījuma izmēram nav izšķiroša nozīme, jo tāpat visa munīcija tur nesalīdīs un munīcijas glabāšana būs jārisina savādāk!
diezgan zolīdi ierou seifi un arī cena gana laba.
Pats izmantoju no padomju laikiem mantotu dokumentu skapi - seifu.