Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
12.03.2009. 16:51
Ja drikst zinat, kada "marutka" pec sos naidniekus koncentret kada vieta!? Saut, likt slazdus Ok, bet speciali uzturet viena vieta?
Ja gribi, tad labi darbosies cukas ada, uz to naks gan caunas, gan lapsas, gan citi mudzi....
Slēpts
12.03.2009. 17:05
Iespējams grib noturēt pēc iespējas vairāk pie kāda īpašnieka kūts kas negrib slēgt līgumu! :D
Ja gribi tieši caunu, nevis sīkos plēsoņas vispār, tad tajā apkārtnē sameklē tādu vecu koku, kuram aizsniedzamā augstumā ir dobums. Un laiku pa laikam, bet regulāri, iemet tajā iekšā gabaliņu šūnu medus,iesākumā arī ārpusē var mazliet uzziest, tad ātrāk atradīs. Ja tajā apkārtnē vispār meža caunas ir, tad to vietu viņas sāks pārbaudīt regulāri.
ir tadas caunas kuram ir alergija pret kuilu smaku:))sasien kuplo eglu zaros karajamies kadus gaLAS GABALUS , PIEMERAM , CUKAS KUNJGI , GALVU BALODI , TAS NOTEIKTI PIEVILINAS CAUNAS . ESMU NOVEROJIS KA AGRI VAI VELU VINA TO ESMU APMEKLES
Esmu šosezon noķēris ar rāmju mazajām lamatiņām jau 7 caunas un par ēsmu izmantoju medu, kas uzziests uz baltmaizes šķēles vai arī olas , kas nedēļu turētas siltumā, bet tas darbojas vietās, kur caunas uzturas, ja viņu tur pat tuvumā nav ,tad pievilināt no nezin kurienes neizdosies!
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Ja gribi, tad labi darbosies cukas ada, uz to naks gan caunas, gan lapsas, gan citi mudzi....
Nu nevajag tikai! Es pedeja menesa laika esmu tik daudz pie tas adas nosedejis ka maz neliksies un caunas pa vinu dzivojas uz nebedu!