Esiet tik laipni un padalieties pieredzē par šo ieroci. Pirmais ierocis man - skatos ko varētu atļauties - jaunu un domāju arī par kādu labu variantu lietotu! Doma ir par šaušanu gan ar renkuļiem, gan ar lodēm. Būšu pateicīgs par jebkuru jūsu sniegto info! http://www.purnavumuiza.lv/lv/...
Ierocis skatos labs, bet iesaku silti padomāt vai ir vērts ņemt ar vienu gailīti, jo daudzi mednieki ir iegādājušies tādus un tagad nevar tikt vaļā no tiem, sporta šaušanā jā ideāli, bet medībās gan aizmirstās pārslēgt, cik bija gadījumu, kad stāv uz visu dzīvo, vienā lode otrā 6.2, gaida gan lapsu gan ruksi, bet izskrien ruksis un aizmirst par pārslēgt stobrus, tā arī izšauj ar 6.2.
Pamēģini praksē ar vienu un vēlāk ar diviem, un redzēs kā būs.
Purnavu muižā kā reize ir tā ekskluzīvā iespēja noiet lejā uz šautuvi un izmēģināt kā klājas skrotis no abiem stobriem un kā no abiem iet lodes! Galvenais, lai ierocis patīk un krīt plecā, jo izskatās, ka Purnavu muiža sū..s netirgo!;)
Droši vien viņi nav raduši ar skrošu bisēm šaut ar lodēm - tāpēc raksta putniem. Pašam jāpaskatās, kas tur par čokiem ir. Lielāku par 0.5mm jau nevajadzētu, ja ložu šaušanai. Vēl labāk, ja darba un maksimālos pieļaujamos spiedienus kur mājas lapā vismaz var izlasīt.
Ar vienu gaili tomēr ir specifiski šaut, kad dažāda munīcija stobros. Stipri jāpierod.
Piekrītu Jurim it īpaši kad stāvi uz dažāda lieluma dzīvniekiem. un galvenais pašā svarīgākajā brīdi aizmirsti pārslēgt.
Kur runāt par to pārslēgšanu, man pāris reizes gadījās ka no drošinātāja aizmirstās noņemt. :)
Pamēģini praksē ar vienu un vēlāk ar diviem, un redzēs kā būs.
Ar vienu gaili tomēr ir specifiski šaut, kad dažāda munīcija stobros. Stipri jāpierod.
Kur runāt par to pārslēgšanu, man pāris reizes gadījās ka no drošinātāja aizmirstās noņemt. :)