25.aprīlī Mārkulīčos Latvijas Kausa 2.posms pa skrejošu mežacūku 35m ar gludstobra ieroci, kā arī papildus disciplīnas.
Vairāk info: www.markulici.lv un otrajā forumā
Doma ir koncentrēties uz papildus disciplīnām: sportings, VS 100m, GS 50m, supermednieks - tur vismaz normāls balvu fonds kā arī pieņemama dalības maksa :)
Nezinu, Kārli, kur Tu esi ko rāvis, bet balvu fonds būs tāds, kādu to paši dalībnieki saveidos! Jo vairāk dalībnieku un naudas kasē, jo lielākas naudas!
Balvu fonds veidosies kā 50 - 70% no ievāktajām naudām.
Un vai tad Tu dēļ balvām brauc, vai dēļ dalības un sacensību priekā?
"Man liekas nepieņemami, ka 15Ls, neesmu nabags, bet... Ta ko viņi grib - piķi pelnīt, vai reklāmu taisīt. "
( Andis Anspoks- par scensībām Purnavu muižā...)citāts no otrā foruma.
Nu un kā to saprast??? Protams, ka 15Ls ir par daudz un vēl PM paņēma un fināla datumu izmainīja, lai draugiem vieglāk tikt...
Joprojām uzskatu, ka PM 15Ls bija stipri par daudz!!!!!!!!!!
Tagad, Roland, lūdzu paskaidro, kādēļ šo ieliki????
Domāju PM bija pilnas tiesības mainīt fināla datumu,kā nekā organizatori. bet ne par to. (Tu tā pat nepiedalījies)
Kā pats esi sarēkinājis ,tad Mārkulīčos šaujot visu - Ls 67. Neesmu jau nabags,bet.. bišku tomēr tā kā par daudz.
Roland, ir lietas, kuras var salīdzināt un kuras nevar. Ja runājam no šaušanas prieka viedokļa, tad PM sacensībās par 10 šāvieniem Ls 15 bija daudz, salīdzinot ar Mārkulīču dalības maksām un to attiecību pret šāvienu skaitu. Ja runājam par balvu fondu, tad, protams, PM galvenā balva un, ja nekļūdos, nākamo 3 vietu balvas bija baigi Ok. Kā saka, nejauksim ābolus ar banāniem:)
Bet, ja principiāli gribas oponēt Anspokam - welcome uz otru forumu :)
Andi, izlasi rāmi lēnām manu komentāru, kurā es rakstu "normāls balvu fonds", kas manā skatījumā var būt arī Ls 5 un nevajag šeit jaukt iekšā mecenātismu un fanātismu, no sacensību prieka vien paēdis nebūsi :)))
Roland, domāju, ka PM bija pilnas tiesības rakstīt nolikumu kādu vēlās, BET, tai nebija NEKĀDU tiesību mainīt fināla datumu, tā tikai sevi par muļķiem padarīja un vēl neglītākiem citu acīs... :( Pie tam PM no kopā būšanas prieka bija stipri nekādi mači...
Kārli, es, personīgi, nezinu, kas ir labāk - nauda balvā vai balvas vai kausi... Protams, no finansu viedokļa, ņemot vērā, cik maksā piedalīties - nauda, no praktiskā - balva, no paliekošā - kauss.
Izlasīju rāmi - man liekas arī rāmi uzrakstīju, ja nē - atvainojos!
Tiekamies Mārkulīčos!
Vairāk info: www.markulici.lv un otrajā forumā
Balvu fonds veidosies kā 50 - 70% no ievāktajām naudām.
Un vai tad Tu dēļ balvām brauc, vai dēļ dalības un sacensību priekā?
( Andis Anspoks- par scensībām Purnavu muižā...)citāts no otrā foruma.
Joprojām uzskatu, ka PM 15Ls bija stipri par daudz!!!!!!!!!!
Tagad, Roland, lūdzu paskaidro, kādēļ šo ieliki????
Kā pats esi sarēkinājis ,tad Mārkulīčos šaujot visu - Ls 67. Neesmu jau nabags,bet.. bišku tomēr tā kā par daudz.
Bet, ja principiāli gribas oponēt Anspokam - welcome uz otru forumu :)
Andi, izlasi rāmi lēnām manu komentāru, kurā es rakstu "normāls balvu fonds", kas manā skatījumā var būt arī Ls 5 un nevajag šeit jaukt iekšā mecenātismu un fanātismu, no sacensību prieka vien paēdis nebūsi :)))
Kārli, es, personīgi, nezinu, kas ir labāk - nauda balvā vai balvas vai kausi... Protams, no finansu viedokļa, ņemot vērā, cik maksā piedalīties - nauda, no praktiskā - balva, no paliekošā - kauss.
Izlasīju rāmi - man liekas arī rāmi uzrakstīju, ja nē - atvainojos!
Tiekamies Mārkulīčos!