Trešdien ir jāliek ieroču eksāmens, ir materiāls ar aptuveni 60 A4 lapām no abam pusēm un ir eksāmena jautājumi. Vienīgā iespēja kā kaut ko iemācīties šobrīd šķiet sarakstīt atbildes uz visiem jautājumiem. Noteikti kāds to ir darījis arī pirms manis un varbūt varētu iedot man savas atbildes uz šiem eksāmena jautājumiem?
visu var atrast likumi.lv iznemot atbildes!!! bet pa attiecigu samaksu (darbu ko esmu ieguldijis apvelkot pareizas atbildes) varu aizsutit uz e-pastu! talak ja interese dod e-past runasim privati!!!
Sveiki visiem! Man būtu nepieciešamas bildes ar eksāmena putniem - kursos tos dot, bet es savas esmu netīšām pazaudējis :-(. Ir kādam tās bildes? Vai vizsmaz kur lai viņas iespējams dabūt?
Paņem Medību noteikumus, tur ir visas sugas sarakstītas ar latīniskajiem nosaukumiem, izmantot GOOGLEs tanti un visas bildes būs. Nu vismaz es tā daru, ja man kaut ko vajag...
Vienīgā iespēja kā kaut ko iemācīties šobrīd šķiet sarakstīt atbildes uz visiem jautājumiem. Noteikti kāds to ir darījis arī pirms manis un varbūt varētu iedot man savas atbildes uz šiem eksāmena jautājumiem?
Man būtu nepieciešamas bildes ar eksāmena putniem - kursos tos dot, bet es savas esmu netīšām pazaudējis :-(. Ir kādam tās bildes? Vai vizsmaz kur lai viņas iespējams dabūt?
P.S.Pipec, topošie mednieki!!!