Šodien vārdadienu svin Krišs, Eglons, Ksenija, rītdien - Sigurds, Zigurds
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - MEDNIEKIEM.LV

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 64 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 16.09.2018. 16:07

Verners
Verners
Pēdējo reizi manīts 2022-06-30 11:07
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Koknese
Medību stāžs: 32
Aprīkojums: pilns
Medību trofejas: 81
17.05.2009. 11:29
Esmu forumā no tā pirmsākumiem un jāsaka liels paldies Medniekiem.lv, jo pa šo laiku esmu daudz interesanta uzzinājis un ieguvis daudz domubiedru un protams arī draugu! Tomēr pēdējā laikā man ir palicis nedaudz garlaicīgi, jo foruma biedru skaits pieaug un tēmas sāk ārkārtīgi bieži atkārtoties. Gribētu lūgt administrātoru un protam arī foruma biedriem palīdzēt padarīt mīļo Medniekiem. lv interesantāku. Ja var, tad lūdzu bez žults! :)))
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2022-12-13 19:01
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: No 1981.g.ar papīriem
Aprīkojums: pietiekams
Medību trofejas: 5
17.05.2009. 12:19
Vairāk gribētos dzirdēt reālus notikumus, reālas atsauksmes par ložu darbību, optikām, ieročiem no lietotājiem, zvēru paradumiem. Jo bieži vien arī par visierastākajām tēmām runājot, iznāk uzzināt ko jaunu.
Ja būtu sadaļa anonīmiem rakstiem - veči noteikti ne to vien pastāstītu :)
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2018-11-03 11:12
Atrašanās vieta: zemgale
Medību stāžs: 10
Aprīkojums: IZ27M, CZ 550lux(308win)
Medību trofejas: 7
17.05.2009. 21:31
Daudz ko varam izdarīt paši pievienojot atbilstoša tēmas, tikai jābūt aktīvākiem un arī citus uz to jāoamudina! :)
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2012-01-31 12:57
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: pie dabas
Medību stāžs: 15
Aprīkojums: ...lielākais
Suņi: 2 kuces
Medību trofejas: 4
18.05.2009. 11:06
konkrēts ieteikumus - lai samazinaatos atkaartoto teemu razoshana - vajag likt lai teeemas kaarto (automaatiski visiem lietotaajiem) taa lai teemas ar peedeejo komentaaru ir augshaa, nevis teemas kas peedeejaas izveidotas, jo tagad pat interesanta un aktiiva teema aatri nobiidaas lejaa un interese pa "lejas gala" teemaam jaunam pienaaceejam protams nav! bet vispaar ar taadaam konceptuaalaam izmainjaam un iejaukshanaam jaabuut uzmaniigiem! Piemeers: mazozoli.lv (latvijas offroadistu lapa) ieprieksh arii vinjos bija briivaas teemas bez jebkaadas struktuuras un kontroles - visi komenteeja, spriedeleeja, cepa jaunas teemas uz nebeedu, lamaajaas, mulkjiibas staastiija utt, bet pasaakums notika daudz labas lietas (gan konkreetus faktus, gan analiizi un pieredzi) vareeja salasiities kad valodas paveeraas un tur komenteeja un 4aloja tikdaudz kaa te (potams arii daudz meeslu bija saraxtiits) - vinji to visu reorganizeeja pilniibaa (domaadami ka jaasakaarto un jaaierobezzo neveertiigo teemu un koemntu skaits) - ar regjistraaciju, ar milziigu ciltskoku un kaartiibu katrai teemai (taa ka labi ja pats admins saprot un atceraas kuraa sadaljaa kas jaaliek) un tagad labi ja reizi nedeeljaa kaads jauns koments vai teema tur paraadaas...
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
18.05.2009. 11:29
Pateicoties Medniekiem.lv ar daudz ko esmu ieguvis, un iepazinis, uzzinājis sev vēlamo info. Var teikt pilnīgi apmierina foruma darbība, tikai kā minēja Valdis jā varēja tad būt automātisks sakārtojums pa pēdejām komentētām tēmās, savādāk katru reizi jaaktivizē to.
Jo vienkāršāka lietošana, jo vieglāk foruma lietotājiem to lietot, jo sarežģitāka sistēma jo grūtāk oriantēties lielajā datu bāze. Piemērs Draugiem.lv tur jau tā tik daudz ir sabāzsts, ka tikai ielienu paskatos vēstules un viss, pārejais neinteresē, pārāk daudz liekas info.
Daudz kas atkarīgs no mums pašiem, ko, kā un kādā veidā mēs vēlamies redzēt. Ja ir kāda interesanta tēma vai jautājums lūdzu uzdodiet un kāds mēģinās atbildēt, bet lai dažreiz neatkārtotos viens un tas pats jautājums vēlams pirms kaut ko dažreiz pajautāt izlasīt jau agrāk izveidotās tēmas un var būt tur jau būs vēlamā sev info, bet ja nē tad var vai nu vecajā sadaļa, vai nu izveidot jaunu. Tas ir atkarīgs no mums pašiem kā mēs veidosim šo forumu, un nākotnē redzēs kas no tā visa sanāks!
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2014-01-10 08:17
Medību trofejas: 1
18.05.2009. 12:38
Pilnībā piekrītu par tēmām. Nupat rakstīju par cūku pievilināšanu, lai gan tāda tēma jau tika atrunāta 2008. gadā, bet ja es tur ko vaicātu vai kāds vispār to pēc tam izlasītu. Manas domas ir tādas, ka varētu, līdzīgi kā "volvoclub" saitā, ka uzrādās aktuālās tēmas- par kurām norisinās diskusijas. Tāpat ja ilgāku laiku neesi saitā bijis, ielogojoties tavā profilā parādās svaigākās tēmas un pēdējās novitātes, līdz ar to nebūtu tik daudz rakstu par vienu un to pašu lietu un var turpināt diskutēt, jo kolīdz ieraksta kāds komentāru, automātiski šī tēma ir foruma augšgalā.
Tāda veida forumošanās būtu krietni efektīgāka un interesantāka.
Slēpts
18.05.2009. 13:03
Forumā jau kādu laiku funkcionē iespēja skatīt pēdējās komentētās tēmas vispirms, piemēram var spiest šeit
http://www.medniekiem.lv/?m=di...
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2012-01-31 12:57
Atrašanās vieta: pie dabas
Medību stāžs: 15
Aprīkojums: ...lielākais
Suņi: 2 kuces
Medību trofejas: 4
18.05.2009. 13:48
>Daniels
jā bet taa vajag lai visiem ir automaatiski - jauniem, veciem, reģistrētiem, nereģistrētiem - nevis kaa tagad kad jaunaas teemas ir pirmaas.
PS es tik nesen uzzinaaju ka var taa uzlikt lai raada teemas peec peedeejiem koementiem - domaaju daudzi to nemaz nezin, kur nu veel jauni lietotaaji
Verners
Verners
Pēdējo reizi manīts 2022-06-30 11:07
Atrašanās vieta: Koknese
Medību stāžs: 32
Aprīkojums: pilns
Medību trofejas: 81
18.05.2009. 14:12
Nu labi! Pieņemsim, ka ar pēdējo komentēto tēmu atvēršanu esam tikuši galā, bet, ja es gribu atrast kādu tēmu kurā es agrāk esmu licis komentārus un tos papildināt, tad atkal sākas problēmas. Piemēram - atverot sadaļu medību piederumi tur var atrast jebkuru tēmu... Kā risināt šo problēmu lai sadaļas tiešām atbilstu pēc tēmām?
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
18.05.2009. 15:13
Jā pilnveidot meklēšanas sistēmu varētu, bet katram pilnveidojumam seko arī papildus problēmas. Parādās visādi blakus efekti.
Priekš manis vispār jo vienkāršaka lietošana jo labāk, ja kaut ko vajag atrast no tēmām diemžēl jā laiku nedaudz jāpatērē, bet tā vispārībā ļoti ātri atrodu.
Var būt ar laiku Verner būs arī šis pilnveidojums, visam savs laiks. Tā pat pēdejais kas patīk ka pie bildēm ir redami ka ir ierakstīti komenti. Tas man patīk!!!