Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.01.2008. 19:23
Man personīgi ļoti patīk skandināvu stils, ko piekopj arī daži kolektīvi Latvijā, plaši izmantojot rācijas medībās. es domāju ir atzīmējamas vairākas priekšrocības- 1. momentāna sazināšanās iespēja 2. Informācijas novadīšana pie pēc iespējas lielāka skaita mednieku 3. Operativitāte skandināvijā ir speciāli izdalītas frekvences medniekiem un katrs mednieks sev ekipējumam iegādājas atbilstošu rāciju. protams tas ir arī izmaksu jautājums....
31.01.2008. 20:29
norveģija nav atpalikusi valsts, tomēr aktram medniekam ir rācija! Atkārtošos, ar mobilo tu varisazvanīt vienu abonentu! Rācija katram , vai katram otrajam dod iespēju operatīvi(pastrīpots) reaģēt! Mobilajam- var nebūt zona, ilgi savienojas, zvani vienam.....
Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
Suņi: Laikas(daudz)
Medību trofejas: 44
31.01.2008. 20:29
Esmu bijs medības somija un igaunija kur izmanto rācijas tas ir pavisam citas medības nav tas kas Latvija tracionalie masti uzlikšana noņemšana Somi medi lielos meža masivos tapēc to ko saka pa rāciju dzird visu medību dalibnieki kur virzās dzivnieks, cik ir jau nomedīti cik vel var atšaut kad jaņemas nost to tu dzirdi uzreiz etera bet pameēni pa mobilo apzvanīt 20-30 medniekus tad medības vadītājam tas tik būtu jadara ka jazvana UN vel Latvija Vel er daudz vietu kur nav zonas Pašam ir četras rācijas kuras izmantojam medības labi sanāk operatīvi ātri un nav jamaksa par sarunam
31.01.2008. 20:38
Esmu uz savu galvu nopircis Motorolas wolky toky, Emirātos pārītis maksāja nieka 23 LVL, šad tad izmantoju mini mastos vai ievainota medījuma meklēšanā. esmu ļoti apmierināts. Bet stāsts ir par citu. Par nepieciešmību noteikt konkrētas medniekiem lirtojamas frekvences, kas būtu vienotas visiem...
1. momentāna sazināšanās iespēja
2. Informācijas novadīšana pie pēc iespējas lielāka skaita mednieku
3. Operativitāte
skandināvijā ir speciāli izdalītas frekvences medniekiem un katrs mednieks sev ekipējumam iegādājas atbilstošu rāciju. protams tas ir arī izmaksu jautājums....
Jo tradīcijas bija arī dūmu signālu sūtīšana....
Atkārtošos, ar mobilo tu varisazvanīt vienu abonentu! Rācija katram , vai katram otrajam dod iespēju operatīvi(pastrīpots) reaģēt! Mobilajam- var nebūt zona, ilgi savienojas, zvani vienam.....