Vēl jau neizdevās! Secināju tik, ka tiešām, šīs ziemas pēdējais aukstums kārtīgi paretinājis populāciju. Citu gadu bez problēmām varēja ieraudzīt kādu, bet vakar neko neredzēju...
Kurzemes pusē visiem ragi jau nedēļas trīs tīri, tik citiem kažoka aizmugures daļa vēl pelēkā no ziemas.
Buciņi uzmanīgāki par kazām. Bet, kas mēneša beigās apleks kazas, ja piektdien labākos apšaus.....šāvējiem vajadzēs :)))
Aprīkojums: Tikka T3 300 WinMag, SAKO 75 .308 win,Iz-27 12.kal
Medību trofejas: 2
02.06.2009. 10:39
Nu es gan piekrītu tam principam, ka jāsāk ir kādā 2. jūnija nedēļā, vēl par agru, bet tas jau kā kur ir ar tiem āžiem utt.
Slēpts
02.06.2009. 11:12
Limbažu pusē kazas pašlaik staigā ar milzīgiem vēderiem .veselīgās spalvu jau nomainījušas.Slimīgās vēl pelēkas ,kautārī grūsnas.Āžiem ragi jau kā trīs nedēlas nobersti.Arī man rodas tas pats jautājums kas Orinska kungam.
pats vel neesmu mednieks bet man netalu no majam mazs meziņš tur ieksa ir viens buks un divas kazas mes ar draugu atradam tiko dzimusu buciņu(cerams izdzivos)
Buciņi uzmanīgāki par kazām. Bet, kas mēneša beigās apleks kazas, ja piektdien labākos apšaus.....šāvējiem vajadzēs :)))