Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
Latvijā pieprasītākais ir .308WIN un .30-06Spr, galvenokārt interesē medību lodes. Principā var tirgot visu no RUAG koncerna pārstāvētā klāsta: http://www.ruag-ammotec.ch/amm...
Slēpts
02.06.2009. 17:21
O,Saldū būs beidzot veikals.A ta es te šopavasar aizskrēju-gribēju sarkano punktu apstīties-izrādijās ka veikals aizklapēts. :(
A googlē man liekas pat adresi atradu vel kur atrodas.
Renār,apsveicama doma.Ļoti vēlama Norma,Sako Powerhead kalibrs 30 06.Protams liela loma būs cenai,bet lai tev veicas.Ja nav noslēpums,tad kur Saldū būs tavs veikals,vai varbūt jau ir?
Apsveicama doma:) Labprāt būtu pastāvīgais klients S&B .308 HPBT un Barnes XLC, kā arī 22WMR Hornady V-max. Par pēdējām interesējos - ir tikai Jēkabpilī Hubertā, bet dēļ 2-3 paciņām braukt tādu gabalu skopums māc:) Protams viss atkarīgs arī no cenas. Un vēl man te vīriņi apkārt grozās ar līdzīgām interesēm:) Lai izdodas Renār. Un tiešām, kur tas veikals ir domāts Saldū?
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
A googlē man liekas pat adresi atradu vel kur atrodas.
sobrid perku Gigaa vai Liepaajaa.
Black Hills Ammunition 338 Lapua Magnum 300