sakiet vai ir iespejams pasam uztaisit bebru slazdu???ja ir tad ka???
Slēpts
02.06.2009. 17:28
Uztaisīt jau var,paņem 1 nopērc vai aizņemies un loki aukšā.Bet ķēpa esot pārāk liela.Es ar vienam prasīju kas ir taisījis,atteica man jo pārāk darbietilpīgs process.
Ja gribi kvalitatīvus, tad viena eksemplāra izmaksas būs fantastiskas.
Vienīgais, kas būs vienkārši, ātri un lēti [un efektīvi] - tīkls...ja vien nav žēl, ka tas dzīvnieks, pirms noslīkšanas, tomēr mazliet pamokās...
Ja gribi ātri un bez žēlastības , ieliec mājiņā kilo trotila tad tikai atliks salasīt kas pāri palika pa lauku :D
Lētāk ir nopirkt nekā pašam uztaisīt, protams ja brīva laika daudz un patīk papi....ies, tad jā laipni lūdzu vari uzmeistarot.
Ja nešaubos pa samēra labu cenu varēja iegādāties Rēzeknē ražotus bebru lamatas. tagad nezinu jo dzirdēts ka Rebir ir pārcēlis vai pārceļ ražošanu un Ķīnu!
Jaskatās lai slazdiem būtu drošinātāji, Rebir ražotajiem man liekas ka tādi nebija, ir gadijies ka kāds iecērt roku pagaidām esmu ticis cauri tikai ar mazu izbīli:)
Slēpts
03.06.2009. 16:47
Slazdus vajadzēja braukt uz izstādi kad bija Ķīpsalā-tur bija pa 12ls,pie mums Liepājā tagat jau ir 18ls,kautgan pagāšgad vel nopirku pats pa 15ls.
Jā dīvaini krīze, cenām jākrīt, bet īstenībā ceļas, tas iespējams tika pie mums Latvijā Sūnu ciemā :)
Citur Eiropā cenas nežēlīgi krīt, pie mums gan ceļās. Labi ka savā laikā munīciju sapirku, tadad vismaz uz 20% dārgāka palika :(
Vienīgais, kas būs vienkārši, ātri un lēti [un efektīvi] - tīkls...ja vien nav žēl, ka tas dzīvnieks, pirms noslīkšanas, tomēr mazliet pamokās...
Lētāk ir nopirkt nekā pašam uztaisīt, protams ja brīva laika daudz un patīk papi....ies, tad jā laipni lūdzu vari uzmeistarot.
Ja nešaubos pa samēra labu cenu varēja iegādāties Rēzeknē ražotus bebru lamatas. tagad nezinu jo dzirdēts ka Rebir ir pārcēlis vai pārceļ ražošanu un Ķīnu!
Citur Eiropā cenas nežēlīgi krīt, pie mums gan ceļās. Labi ka savā laikā munīciju sapirku, tadad vismaz uz 20% dārgāka palika :(