ierocim nav ne vainas.mums kolektiva ir trijiem medniekiem, pamata izmantojam dzinejmedibas ar uzstaditiem kolimatoriem [aimpoit CompC3 2MOA].ir mednieki kas izmanto ari uz gaidi un nesudzas.pats galvenais piemeklet pareizo municiju lai stobri ietu precizi.
Mums kolektīvā arī vairākiem medniekiem ir iž 94,kolēģis nesen nopirka no sākuma pa vertikāli negāja lodes kopā,gludam pamainija čokus dabūja 50m kopā.tāpat ar munīcijas svaru-razotāju var variēt,tikai pa skrejošu jāpiedomā pie apsteiguma.
Lielākās problēmas IŽ kombinētajam ir, ka neiet stobri kopā, t.i. nesakrīt trāpījuma vieta un tas, ka nejēdzīgi stingrs gailis. Pieliec drusku kapeiku un nopērc kādu čehu vai somu kombinēto!
Biju nopircis, bet ātri pārdevu tāpēc ka nepatika:
1)ļoti stigri gaiļi. (nu nav man jauns ierocis jānes pie meistara un jāmaksā par remontu)
2)nepatika, ka pirmais gailis bija augšējam bet otrais apakšējam stobram (var pārlikt otrādi bet tad gaiļi skatās katrs uz savu pusi, grūti izdarīt ātru dubletu.Tad jāpasūta cits gaiļu komplekts)
3)tā arī nepiemeklēju munīciju, kuras izkliede mani pilnībā apmierinātu (mainīju gan čokus gan munīciju)
Ierocis , kā jau Krievu, stiprs bet tā apstrāde.....
ķad paskatās caur vītņu stobru, tad tas ir pamatīgi izliekts- ja vēl pret ceļgalu saliektu, tad varētu ap stūri šaut.
Normālos kombinētajos tā regulācija ir taisīta savādāk.
Aprīkojums: esmu nobruņojies priekš visām dzīves situācijām
Suņi: viena nekaunīga taxene
Medību trofejas: 20
04.06.2009. 08:43
Nu neko labu par šo ieroci nevaru pateikt. Ir mainīta gan munīcija,gan čoki, bet rezultāta nekāda.Lodes it kā sāk iet, bet tad "enkuru" ceļš nav izdibināms.
Lietoju jau labu laiku. Ierocim ne vainas, protams ka jāregulē un nevajag mētāt pa zemi.Nav bijis vajadzības īpaši tālu šaut, bet 100m distancē sērkociņu kārbā iešaut nav problēmu!!!
Nav ne vainas kamēr vēl jauns. Neesmu balistikas speciālists , bet normāli tas nav , ja lodei jālido caur saliektu stobru.Un kur vēl paliek stobra izplešanās .Nu kolektīvajās medībās vēl var lietot, bet ja tālāk jāšauj tad domāju , ka karabīni tomēr vajag.
Vispār jau būtu interesanti speciālistam pajautāt, kas notiek ar saliektu stobru ja no tā šauj, jo pēc fizikas , tad lode cenšas lidot taisni utt.
1)ļoti stigri gaiļi. (nu nav man jauns ierocis jānes pie meistara un jāmaksā par remontu)
2)nepatika, ka pirmais gailis bija augšējam bet otrais apakšējam stobram (var pārlikt otrādi bet tad gaiļi skatās katrs uz savu pusi, grūti izdarīt ātru dubletu.Tad jāpasūta cits gaiļu komplekts)
3)tā arī nepiemeklēju munīciju, kuras izkliede mani pilnībā apmierinātu (mainīju gan čokus gan munīciju)
ķad paskatās caur vītņu stobru, tad tas ir pamatīgi izliekts- ja vēl pret ceļgalu saliektu, tad varētu ap stūri šaut.
Normālos kombinētajos tā regulācija ir taisīta savādāk.
Vispār jau būtu interesanti speciālistam pajautāt, kas notiek ar saliektu stobru ja no tā šauj, jo pēc fizikas , tad lode cenšas lidot taisni utt.
bet vajag labas acis nopērkot un veiklas rokas sakopjot un pielāpot.