Sveiki!
Vai kāds varētu pēc savas pieredzes pastāstīt kur un kādā veidā notiek zaķu medības "dārzos". Ar to es domāju lielā iežogotā teritorija ielaiž daudz zaķu un dodas medībās. Varbūt varat iedot kādu ārzemju vai latviešu mājas lapu kur par to var uzzināt vairāk. Esmu lasījis, ka tādas medības notiek Čehijā. Varbūt jūs ko zināt?
Cerot uz atsaucību,Chriss
Aprīkojums: browning bar 7mm rem mag.Maverick 88 un Tula 16
Medību trofejas: 10
09.06.2009. 06:12
ja domaa braukt pamediit tad varu ieteikt-sameklee kadu,kurs straadaa irijaa+sarunaa ar kadu zemnieku,lai lauj pamediit.tur taa lieta ir vienkaarsa+varesi kaadu fazaanu nolikt-vakarinaam!tur trusi+fazaani ir pa pilno-savvalaa!
Trušus interesanti medī ar sesku un suni :) sesks dzen no alas ārā, bet suns pienes medījumu.
Angliski var pameklēt google: zaķu medības - hare hunting
trušu - rabbit hunting
Esmu jau izmeklējies, bet neko nevaru atrast. Nevar būt, ka nekur nav tādas medības aplokos. Lasīju, ka Čehijā uz tādām medībām jāstāv vairākas nedēļas rindā.
Vārdi "aploks" un "medības" kopā neiet. Protams, nav svarīgi, kādā terminā nosauc iežogotu dzīvnieku šaušanas procesu, bet medības tās točna nav. Domāju, labāk pameklē vietas, kur medības notiek neiežogotā platībā.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Vai kāds varētu pēc savas pieredzes pastāstīt kur un kādā veidā notiek zaķu medības "dārzos". Ar to es domāju lielā iežogotā teritorija ielaiž daudz zaķu un dodas medībās. Varbūt varat iedot kādu ārzemju vai latviešu mājas lapu kur par to var uzzināt vairāk. Esmu lasījis, ka tādas medības notiek Čehijā. Varbūt jūs ko zināt?
Cerot uz atsaucību,Chriss
Angliski var pameklēt google: zaķu medības - hare hunting
trušu - rabbit hunting