Vienkāršākais variants.
Sagriezi kuiļa pautis šķēlītēs, apber ar sāli un pipariem, liec uz maizes, klāt šņabītis un iet pa pirmo :)
Otrs variants.
Atkal sagriežu šķelītēs lieku cepties. Eļas vietā viss labākais iet sviests. No sākuma no tiem izdalās sula, parādās ūdens, nevajag noliet, bet lai patušījas, pats ūdens izzudīs. Pauti nedaudz apcepās, pielieku klāt citronpiparus, sāli, svaiģi sagrieztus ķiplokus un sīpolus un uzlieku virsū vāku, nedaudz pacepjas, un zacene gatava. Galdā vēl lieku tiko no saldētavas iņemtu šņabīti, no dārza sagriežu lociņus, gurķus, tomātus, apleju to visu ar lauku krējumu un vairs neko nevajag :)
Savā laikā sievietes nēeda to, bet tagad nepaspēj izcept, kā jau panna tukša!!!
kā jau minēja tikai no sākuma jānotīra no plēvēm un tad var gan jēlā veidā ar sīpoliem pipariem vai citroniem pipariem recepšu ir daudz, un protams ceptā veidā ar sīpoliem
Sagriezi kuiļa pautis šķēlītēs, apber ar sāli un pipariem, liec uz maizes, klāt šņabītis un iet pa pirmo :)
Otrs variants.
Atkal sagriežu šķelītēs lieku cepties. Eļas vietā viss labākais iet sviests. No sākuma no tiem izdalās sula, parādās ūdens, nevajag noliet, bet lai patušījas, pats ūdens izzudīs. Pauti nedaudz apcepās, pielieku klāt citronpiparus, sāli, svaiģi sagrieztus ķiplokus un sīpolus un uzlieku virsū vāku, nedaudz pacepjas, un zacene gatava. Galdā vēl lieku tiko no saldētavas iņemtu šņabīti, no dārza sagriežu lociņus, gurķus, tomātus, apleju to visu ar lauku krējumu un vairs neko nevajag :)
Savā laikā sievietes nēeda to, bet tagad nepaspēj izcept, kā jau panna tukša!!!