Šodien vārdadienu svin Emīlija, rītdien - Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kuiļa pauti

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 6 lietotāji. Komentāru skaits 9. Pēdējais viedoklis 16.06.2009. 11:06

Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-03-02 16:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Valmieras raj. Jeru pag.
Medību stāžs: kopš 2007
Suņi: nav, bet gribu
Medību trofejas: 5
15.06.2009. 15:18
Nu ir viņiem tādi :)
Leo
Leo
Pēdējo reizi manīts 2015-05-27 10:27
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību stāžs: no 91.
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
15.06.2009. 15:20
Sveiki, mednieki. Es vēlējos uzzināt kā varētu pagatavot kuiļa pautus lūdzu padalieties pieredzē.
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
15.06.2009. 15:25
Vienkāršākais variants.
Sagriezi kuiļa pautis šķēlītēs, apber ar sāli un pipariem, liec uz maizes, klāt šņabītis un iet pa pirmo :)
Otrs variants.
Atkal sagriežu šķelītēs lieku cepties. Eļas vietā viss labākais iet sviests. No sākuma no tiem izdalās sula, parādās ūdens, nevajag noliet, bet lai patušījas, pats ūdens izzudīs. Pauti nedaudz apcepās, pielieku klāt citronpiparus, sāli, svaiģi sagrieztus ķiplokus un sīpolus un uzlieku virsū vāku, nedaudz pacepjas, un zacene gatava. Galdā vēl lieku tiko no saldētavas iņemtu šņabīti, no dārza sagriežu lociņus, gurķus, tomātus, apleju to visu ar lauku krējumu un vairs neko nevajag :)
Savā laikā sievietes nēeda to, bet tagad nepaspēj izcept, kā jau panna tukša!!!
Arturs
Arturs
Pēdējo reizi manīts 2010-05-18 21:01
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 7
15.06.2009. 15:33
saja laika , ir nevisai , siksti un mazini un nebus tas riktigais salidzinajumaa ar rudens pautiem
Leo
Leo
Pēdējo reizi manīts 2015-05-27 10:27
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību stāžs: no 91.
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
15.06.2009. 15:42
Nu ņemšu vērā jūsu ieteikumus un liels paldies par receptēm!!!:)
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
15.06.2009. 15:52
Jā viss labākie ir kad riesta laikā dabūti :) Vairāk šķidruma iekšā un garšīgāki :) Ņam ņam :)
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-03-24 13:54
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 19
15.06.2009. 18:35
Laba zacene pie šņaba:)
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
15.06.2009. 18:41
kā jau minēja tikai no sākuma jānotīra no plēvēm un tad var gan jēlā veidā ar sīpoliem pipariem vai citroniem pipariem recepšu ir daudz, un protams ceptā veidā ar sīpoliem
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
16.06.2009. 11:06
Andi var būt kādam tomēr patīk ar visām plēvēm :) Kā saka gaumes lieta :)