Jā, SKS ir varens šaujamais, katram medniekam vajadzētu tādam būt! Pirmkārt, ja sāktos karš varētu doties droši cīnīties par Latviju un nebaidīties, ka pietrūks patronu ( ja pietrūks varēs pa lēto nopirkt no pretinieka :)) Otrkārt šaušanas iemaņu uzlabošanai - lēti un efektīvi, gan pa skerjošu, gan pa stāvošu mērķi, treškārt pēc manām domām buku medībām ideāls kalibrs, tas ir - liela un lēna lode, kas izdara savu darbu ideāli konkrētajam medījumam.
Ja kāds SKS īpašnieks man nepriekrīt droši tirgojiet pa lētu naudu šim čalim savu SKS, jo citu iemeslu turēt viņu savā arsenālā es neredzu!
p.s. iemetiet aci šajā linkā un saprastīsiet cik patiesībā SKS ir pasaulē populārs un kāpēc cilvēkiem šis ierocis ir tik saistošs: http://www.google.lv/search?cl...
p.p.s. salīdzinājumam varat darīt šādi - atveriet www.google.lv ierakstiet SKS. Rezultātus varat salīdzināt ierakstot googlē savu ieroču marku (browning, Sauer, Blazer, Tikka, ČZ, IŽ, utt)
Nu man pašam ne visai patīk tipi kas iet uz dižmedijumu ar SKSiem. Pērku tāpēc ka nav nekā cita ko var dabūt pa SKSa cenu nu varbūt tikai IŽ-18, un iegādes atļauju negribas nodot neizlietotu. Varbūt ka ņemšu viņu uz bebriem un vilkiem. Ir man visādi stobri bet pusautomāta vēl nav, domāju ka uz vilkiem SKS ir pašā lakā, protams tāds kurš šauj daudzmaz precīzi.
Ja skapī būtu vēl kāda vieta - arī paņemtu SKS, it seviķi, ja varētu dabūt tādā komplektā kā Jura ieliktajā bildē, t.i. ar durkli un oriģinālo ieročsiksnu! :)
Nez kā citiem, bet man SKS neiet pat tuvu pie sirds.
Vienam ir SKS tak pat no 30 m nevar 5*5 cm trāpīt, var būt kaut kas ar stobu, bet cik ar večiem runāju, ne visai labs automāts.
Viens pārdot SKS, ja ir vēlēšanās, tad vari piezvanīt uz šo te numuru 26553282. Ja nešaubos 80 LS prasa par to.
Ja kāds SKS īpašnieks man nepriekrīt droši tirgojiet pa lētu naudu šim čalim savu SKS, jo citu iemeslu turēt viņu savā arsenālā es neredzu!
p.s. iemetiet aci šajā linkā un saprastīsiet cik patiesībā SKS ir pasaulē populārs un kāpēc cilvēkiem šis ierocis ir tik saistošs:
http://www.google.lv/search?cl...
p.p.s. salīdzinājumam varat darīt šādi - atveriet www.google.lv ierakstiet SKS. Rezultātus varat salīdzināt ierakstot googlē savu ieroču marku (browning, Sauer, Blazer, Tikka, ČZ, IŽ, utt)
Vienam ir SKS tak pat no 30 m nevar 5*5 cm trāpīt, var būt kaut kas ar stobu, bet cik ar večiem runāju, ne visai labs automāts.
Viens pārdot SKS, ja ir vēlēšanās, tad vari piezvanīt uz šo te numuru 26553282. Ja nešaubos 80 LS prasa par to.
Tā arī domāju darīt. Vienīgi, saigai nav full auto režīma :(((