Šodien vārdadienu svin Umberts, Herberts, Dailis, rītdien - Inese, Inesis, Ēriks
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Vai ir piellaujamas atkaapes licenzes norakstiissanas kaartiibaa???!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 35 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 25.07.2009. 12:21

Vilnis
Vilnis
Pēdējo reizi manīts 2012-01-24 18:11
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
28.06.2009. 22:23
Mans staastinnss taads-pirms liigo vakaru aizbraucu uz stirnu aazi!Par cik tornitis no massiinas 50m atstaaju licenzi massiinaa lai nesamirkst ejot pa zaali vai vispaar lai nepazaudeetu!Iznaaca buks noveerteeju situaaciju-izssaavu-palika uz vietas!Velku aaraa skatos staav nniva.Man viss skaidrs VMD.Domaaju ko es te vinnu atstaassu vilkssu tik aaraa un tad arii licenzi norakstiissu!Taa ar bija mana lielaakaa klluuda!Tagat jaabrauc uz lietas izskatiissanu par nelikumiigaam mediibaam!!Deell to ka noslinkoju un neaizgaaju liidz massiinai norakstiit licenzi un tikai tad iet peec to bucinnu meesli liidz ausiim!!!Jums kaadam ir bijusi liidziiga pieredze????
Ivars
Ivars
Pēdējo reizi manīts 2017-02-19 11:21
Atrašanās vieta: Kuldīgas rajons
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: 12;16;7,62;308win
Medību trofejas: 3
28.06.2009. 23:27
Paldies Dievam, ka nav bijusi
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
28.06.2009. 23:42
Jā, kustināt medījumu nedrīkst, kamēr nav aizpildīta licence. Ja baudītājs baigais kretīns - piepi*ies arī par to, ka atļaujā nebūsi ierakstījis, kaut arī licence jau norakstīta būs. Bet licence - tā ir svēta lieta...no vienas puses, stulbi, pats rīta rasā mocījos, ja vēl lietus - vispār auzas...bet no otras puses...var jau saprast arī baudītāju. Jo gadās ka šādi ar vienu licenci pusgadu tiek šautas "lapsas"...
Tā kā - ja medījam likumīgi, tad izpildam visas formālās prasības - arī tās, kas ir kaitinošas un neērtas, lai nesanāk kā tēmas autoram.
Nu, a ja savādāk, tad rēķinamies ar sekām...
Kas attiecas uz konkrēto gadījumu - nu takš redzot to ņivu, varējo āzi pamest un iet līdz mašīnai...
Vilnis
Vilnis
28.06.2009. 23:56
protams ka taa ar bij jaadara-godiigi man ssii bija pirmaa paarbaude un no saakuma kad ieraudziiju massiinu taa pie sevis padomaaju-mediibas pieteiktas papiiri visi pie manis visi esam cilveeki gan jau buus ok!Iisteniibaa ja jkau buutu grasiijies nenorakstiit licenzi vaita buutu to mediijumu aaraa vilcis!!?Vienkaarssi saaka jau ar kreeslot taa ritiigaak zaale liidz paduseem lukturiitis liidz nebija ej nu peectam meklee pa zaali to buku!!Bet nu LV jau ir taa ka galvenais ir uzmest sodu!!Ja es buutu braucis jau prom ar buku massiinaa un licenze nav norakstiita-kungi kaada runa!Arii izstaastiiju visu kaa bija paraadiiju ssaaviena vietu-bet mani par pilnu programmu!Taada sajuuta ka vinni grib panaakt to laio no vinniem baidaas reaali ieraugot un nevis lai cieniitu!Nu nekas no mklluudaam maacas cerams ka nenoraus papiirus nost!!
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
29.06.2009. 00:08
Nu ko...jebkurā gadījumā, tas būs administratīvs akts. Ja ir vēlme mazliet pakasīties, kad būs lēmums, raksti privātajā, varu palīdzēt ar apstrīdēšanas iesniegumu...
Bet, jebkurā gadījumā, uzraksti, kā tad izgāja...
Veiksmi!
Vilnis
Vilnis
29.06.2009. 00:17
Paldies!
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2016-04-23 23:24
Atrašanās vieta: Smiltene
Medību stāžs: Normāls
Aprīkojums: 3 stobri
Suņi: nav
Medību trofejas: 1
29.06.2009. 07:08
Licencē kā vieta tiek presīta kvartāla vai saimniecības nosaukums. Tākā, ja Tu esi bijis tajās robežās, tad Tevi manuprāt sodīt nevar.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2015-12-16 19:34
29.06.2009. 08:07
Jebkurā gadīgumā pārlasi medību likumu un MK noteikumus. Pamēģini atrast skaidrojumu šajos divos dokumentos kas ir medību vieta un ja Tu nebiji atstājis medību vietu tad lai atvainojas par medību traucēšanu. Tas ko skaidro kāds ierēdnis nau likums vai noteikumi.
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
29.06.2009. 10:37
Kaut arī man ir līdzi visas līcences un doķi, bet pāris reizēs ja būtu kādu nomedījis tad tiešām būtu pagrūti aizpildīt to licenci uz vietas, pienācās pateikt lai dzīvo, gan nomedīšu nākamreiz kad būs gaišāks, kā saka es taču nēesmu kaķis kas labi pa tumsu redz. Vienreiz bija gadījums, nomedīju āzi, kamēr licenci pildīju kaut arī tas prasa tikai pāris min, bet kā jau rudenī paši ziniet ātri tumš paliek, āzi pienācās jau pa nakti dīrāt, kā saka uz aklo, bet kamēr līdz auto tiku vispār riktīgi tumš palika.
Labi ja vēl laiks labs, bet ja lietus gāž, tad interesanti kā aizpildīt licenci? Gaidīt kad pārstās līt????
Indulis
Indulis
Pēdējo reizi manīts 2019-02-15 13:39
Lietotāja statuss: Lietotājs
29.06.2009. 11:16
Nevajag to licenzi vispār ņemt līdzi. Un ne jau viņa vienmēr arī ir katram atsevišķa, labi, uz bukiem kam vairāk dod, bet uz staltajiem tak vairāki veči medījas uz vienu. Lai stāv mājās vai pie kā kas nu skaitās medību vadītājs. Un kad gaļu sadalītu katrs ved, arī tak licenze būs tikai vienam. Nošauj, telefons ir, pazvani lai noraksta un ja tad gadās inspektori, tad to papīru arī dabūs rokā norakstītu. Šinī gadījumā, kad velk āzi ar nenorakstītu papīru kabatā, tas ir pilnīgs vāks, droši izdrāzīs pēc pilnas programmas. Un vēl uz Ņivu! Tie inspektori laikam smējās vēderu turēdami!