Sveicināti kolēģi mednieki ;) Man interesē Jūsu domas par šo kronšteinu, un cik varētu tāds maksāt LV. Kronšteina parametri ir: gredzenu diametrs 30mm, iestiprinājuma diametrs 11mm.
Par cik man ir medību lukturis, kas montējams uz optikas, es apsveru domu atrast tādu kronšteinu Latvijā, bet ja kāds zin kur tādu var dabūt, tad lūdzu rakstat.
Aprīkojums: browning bar 7mm rem mag.Maverick 88 un Tula 16
Medību trofejas: 10
30.06.2009. 17:37
es dariju taa-panemu katalogu,no kura izrakstiju atdrses+tel.num.saaku zvanities-lidz beidzot atradu terbetas ielaa.tiesa nebija sads,bet gan divdaligs.cena loti laba-10ls komplektaa ietilpa atslegas+rezerves skruves.nezinu kapec tikai 10 ls,ja citos veikalos par tadu pasas firmas prasija ap 100 ls
Šis, konkrētais, izskatās paredzēts gaisenei, vismaz pēc stiprinājuma vietas uz ieroča tā var spriest..
Agri, vai Tērbatas ielā bija ar viewer sliedi augšpusē, man liekas ka bez!?
jautajuma cena 50-80 ls ja interese raksti uz profilu , savu atrisinaju sadi, izmaksaja 30 ls , kronsteini vel turas , ari uz precizitati neietekmee:))
Par cik man ir medību lukturis, kas montējams uz optikas, es apsveru domu atrast tādu kronšteinu Latvijā, bet ja kāds zin kur tādu var dabūt, tad lūdzu rakstat.
Agri, vai Tērbatas ielā bija ar viewer sliedi augšpusē, man liekas ka bez!?