Šo sestdien apejot savu iecienīto medību apgaitas apli, pie dīķa pamanīju pēdas, bet kas šīs par pēdām? Izmērs aptuveni 5cm, katra nākamā tieši tāda pati. Domāju ka varētu būt bebrs uz pakaļ ķepām pastaigājies, bet kur tad viņš bija asti, nebija ne miņas ka kaut kas vilktos pa zemi. Varbūt varat atpazīt? Izskatīju savus pieejamos materiālu, bet neko līdzīgu neatradu.
Pēc vienas bildes grūti pateikt precīzi, bet man liekas, ka tās ir bebra pēdas. Pēda izskatās jocīgi, jo pakaļkājas pēdas nospiedums daļēji pārklāj priekškājas pēdas nospiedumu.
Tie pieci centimetri ir izmērs kurā dimensijā? Pa x,y vai z asi? :) Es taču rakstīju, ka, pēc manām domām, pēdas pārklājas. Mazāka pēda varēja būt arī no maza bebrīša, nu jau šī gada bebrēniem vajadzētu būt sastopamiem ārpus migas. taču šie visi ir tikai minējumi, pēc tās bildes ir grūti precīzi noteikt "pēdu saimnieku".
Varbūt varat atpazīt? Izskatīju savus pieejamos materiālu, bet neko līdzīgu neatradu.
Es balsotu par nelielu uudru :)
Pēdas nospiedums ir peļķē vietā, kur vēl nesen bijis ūdens.
Es taču rakstīju, ka, pēc manām domām, pēdas pārklājas. Mazāka pēda varēja būt arī no maza bebrīša, nu jau šī gada bebrēniem vajadzētu būt sastopamiem ārpus migas. taču šie visi ir tikai minējumi, pēc tās bildes ir grūti precīzi noteikt "pēdu saimnieku".