Jāni optikai vai nu tik pat vai nu vēl vairāk nekā pašā karabīnei :)
Bte jāņem tiešām tā kura labi krīt plecā, pats braucu uz Madonu, pēr remingtona, bet paņēmu CZ 550 , 30-06, un godīgi sakot esmu uz visiem 200% apmierināts. Kā saka katram sava gaumes lieta, kas vairāk patīk tas un jāņem :) un galvenais lai labi krīt plecā, jo manējais CZ ideāli krīt plecā, tāpēc arī paņēmu. Kā saka atbraucu, ieraudzīju, iztestēju un paņēmu :)
Protams ka katrs ierocis ir labais,bet ņem tādu kas tevi uzrunā.Mans viedoklis CZ-550.30-06,308.lAI VEICAS.
Slēpts
28.07.2009. 14:54
Esmu nedaudz esmu nodarbojies ar shaushanu un varu teikt, ka IZ18MH b'us tev labs ja netaisies shaut vairaak par 2-3 reizeem peec kaartas. Peec tam tas saak vaidiit lodes.
Zinu, jo man bija nelaime taadu nopirkt 308 kal. sporta shaushanai pa "skrejoshu alni".
Tagad taa vietaa nopirku Sevidzu 223.kal un bez beedaam.
Tiec vispirms skaidriibaa ar kalibru- kaadu tu un priekshkam veelies un tad saac skatiities plinti.
Piekrītu Tālim. Ja šauj ar IZH 18MH 2-3 reizes viņš ir normāls, bet tad auzas(daudzi kam ir mēģina tikt vaļā). Pa lētu naudu var ņemt Remingtonu vai CZ 550, Sevage arī normāls. Man pašam CZ 550 LUKSS 308 win un esmu pilnīgi apmierināts. Tas ir mans viedoklis, bet tev jāizvēlas pašam.
Slēpts
29.07.2009. 04:48
Man ar ir CZ 550.Nesūdzos-tai ir pluss ka ir šnellers.Ir reizes kad ļoti noder medībās.
Bte jāņem tiešām tā kura labi krīt plecā, pats braucu uz Madonu, pēr remingtona, bet paņēmu CZ 550 , 30-06, un godīgi sakot esmu uz visiem 200% apmierināts. Kā saka katram sava gaumes lieta, kas vairāk patīk tas un jāņem :) un galvenais lai labi krīt plecā, jo manējais CZ ideāli krīt plecā, tāpēc arī paņēmu. Kā saka atbraucu, ieraudzīju, iztestēju un paņēmu :)
Zinu, jo man bija nelaime taadu nopirkt 308 kal. sporta shaushanai pa "skrejoshu alni".
Tagad taa vietaa nopirku Sevidzu 223.kal un bez beedaam.
Tiec vispirms skaidriibaa ar kalibru- kaadu tu un priekshkam veelies un tad saac skatiities plinti.