Šodien vārdadienu svin Agija, Aldonis, rītdien - Nanija, Ilgmārs, Igmārs
toptitle

Forums

Tēmas nosaukums - Vītināts buks.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 6 lietotāji. Komentāru skaits 7. Pēdējais viedoklis 24.03.2014. 16:47

Zane Liepiņa
Zane Liepiņa
Pēdējo reizi manīts 2011-12-22 18:39
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
28.07.2009. 22:36
Vai kads var uzrakstīt pareizo recepti cik ilgi jātur sālsūdeni un cik ilgi jāvītina buka gurni ārā?
Vienreiz pagaršoju bij ļoti labi,bet man tik labi nesanāca.
Arnis Puksts
Biedriba Medniekiem.lv
Arnis Puksts
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
28.07.2009. 22:59
Reiz gadījās, kad vītinot zivis, tās "atdzīvojās" :( tā kā, ar to jāuzmanās. Sāls, btw - nekādas garantijas nedod...
Zane Liepiņa
Zane Liepiņa
Pēdējo reizi manīts 2011-12-22 18:39
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
28.07.2009. 23:33
Ap šo laiku man skiet jeb,kas atdzīvosies.:D
Taču tā ,kā es Latvija būšu tikai novembra sākumā un tad jau arī laiks būs labāks lai netdzīvotos, vai arī var pieturēt saldētavā lidz labākam laikam.
Dairis Gredzens
Dairis Gredzens
Pēdējo reizi manīts 2022-04-20 20:28
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: MK Jaunpilsēta
Atrašanās vieta: Valmiera
Medību stāžs: 2013.gada pavasaris
Aprīkojums: iž-26; CZ 550;remington 22-250;
Medību trofejas: 2
21.03.2014. 16:41
Ir mēģināts bet ne pārāk sanāca pirmā reize vītinājām buka cisku,bet man liekas ka kauls sataisīja sū.
Otro reizi kad uzkārām gabalu bez kaula bija baigi labs.Nedēļu patur garšvielās un pēc tam karina augšā 3 mēneši un gatavs.
Pēteris Siliņš
Pēteris Siliņš
Pēdējo reizi manīts 2019-04-11 23:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību trofejas: 10
24.03.2014. 13:26
Buku vītinājis neesmu, jo tos nemedījam. Toties staltbrieža un aļņa cisku gabalus gan.
Uzreiz jāsaka, ka no staltā nekas labs nesanāca. Alnis topēc burvīgs.
Raudzīju gan slapjā, gan sausā sālījumā, un, pēc rezultāta spriežot, ieteicamāks noteikti ir sausais.
Apviļāju rupjā sālī, ietinu marlē un 1 nedēļu zem sloga. Pēc tam iztinu no marles un uzkāru vējainā vietā (zem jumta) ap 0°C
Pasniegt pēc mēneša, plāni sagrieztu, kopā ar vīnogu sulas destilātu.
Uldis Spārns
Uldis Spārns
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
24.03.2014. 14:59
Atslēgas vārdiņš - basturma.
Piemēram:
http://foodblogger.ru/myasnye-...
Jānis Eniņš
Jānis Eniņš
Pēdējo reizi manīts 2022-01-27 10:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Krimuldas pag.
Medību stāžs: no 1988g.
Aprīkojums: Iž27; Haenel Jaeger 10, 30-06; Meopta Meostar R1r 3-12x56
Suņi: KEL
Medību trofejas: 6
24.03.2014. 16:47
Kad šo izlasa un vēl apskata bildes patiešām ir vēlēšanās izmēģināt.
http://www.hunters.lv/latforum...