man ari vajadzeja pagarinat laidi!
Nopirku veikala biezaku amartizatoru,vel pats mazliet piepuleju uz smalka smirgelja un kaaa jauns un vajadzigais garuns ari ir!
drusku ne par tēmu, bet, kad savam vecajam 12k zaueram laidi restaurēju, tad bija cirks :) nopirku amortizatoru, uzskrūvēju un tad nesu uz kurpniekdarbnīcu, lai piesmirģelē pēc laides formas. Čalītis ar tādu drusku stiklainu skatienu kā Harijam Poteram uzmanīgi mani uzklausīja, māja ar galvu, tad ķērās pie naža un taisījās griezt amortizatoru nost :D gandrīz sakāvāmies :)
Slēpts
14.08.2009. 16:23
Nu es laidi pagarināju ar tehniskās gumijas palīdzību,tik japiemeklē pareiais biezums un jataisa aukšā.Un nav ne vainas.
Ja nu tik tiešām vajag kaut kas tāds īpašāks, tad noreklamēšu savus *zemļakus*-SIA Ieroči veikals Rīgā, laikam Daugavgrīvas 31, par termiņiem nezinu, bet ir tel. 63291145, tas ir veikals Talsos, visu noskaidrosi.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Vai kādam nav kāds pazīstams ieroču meistars, kurš varētu kvalitatīvi pagarināt laides? Vēlams Rīgas, Ogres rajonā!
Nopirku veikala biezaku amartizatoru,vel pats mazliet piepuleju uz smalka smirgelja un kaaa jauns un vajadzigais garuns ari ir!
http://www.ss.lv/msg/lv/hobbie...