Šodien vārdadienu svin Edijs, Edvīns, rītdien - Umberts, Herberts, Dailis
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kur taisa vislabākos konservus(tušonku)?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 15 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 10.09.2009. 13:53

Normunds
Normunds
Pēdējo reizi manīts 2016-10-24 15:06
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 1
21.08.2009. 17:25
Pats zinu ,ka labi taisa Valmieras gaļas kombināts un Pūrē.
Marko
Marko
Pēdējo reizi manīts 2012-12-31 19:13
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 6
21.08.2009. 19:29
Jēkabpilī!! "viesulu gaļas kombināts"..Sakot ka esot labi!!
Ivars
Ivars
Pēdējo reizi manīts 2022-07-15 22:48
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Valmiera - Naukšēni
Medību stāžs: 9
Aprīkojums: TIKA T3; IŽ 27
Suņi: Krievu eiropas laika
22.08.2009. 08:27
Valmieras gaļas kombināts vair neražo, jo ir nobankrotējis.
Arturs
Arturs
Pēdējo reizi manīts 2010-05-18 21:01
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 7
22.08.2009. 09:08
labus konzervus nekur netaisa jo pareizi butu galju nevis samalt ,ka taisa pie mums visos cehos ,bet sacirst smalkos gabalos , ja pats sagriezisi smalki , kaut vai taja pasa pures ceha, ta zalaa tante kura katru reizi nolama medniekus salijs bundzas un buus ok:)
Vilnis
Vilnis
Pēdējo reizi manīts 2009-10-01 19:48
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
22.08.2009. 14:04
Marko,Jēkabpilī-Viesuļos taisa ne pārāk labus konservus,iekšā tāda kā putra.....bukam un meža cūkai vienāda garša,smarža,krāsa...
Slēpts
22.08.2009. 22:19
Vislabākais ir taisīt pašam,painteresējies ja pats nēsi tādu redzējis kam var būt nu mūsu pusē viņu saucam par spiedkatlu.Saliek tajā un noteiktu laiku tur uz lēnas uguns zem spiediena-vākā ir manometrs lai var sekot spiedienam.
Ivars
Ivars
Pēdējo reizi manīts 2017-02-19 11:21
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Kuldīgas rajons
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: 12;16;7,62;308win
Medību trofejas: 3
22.08.2009. 22:19
vnk pats uztaisi augstspiediena katlu (lieta sarežģīta un cimperlīga) un rullē vaļā.man kolēģis aizdeva šo katlu un 40 bundžas nāk mājās uz sitienu-meža cūka, buks, mājas cūkas āda un ausis un es vesels, trīs stundu laikā. Labu apetīti!
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2024-08-04 13:05
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Valmiera
Medību stāžs: 10.12.2010.
Aprīkojums: Ir
Suņi: Latvijas dzinējs - Tere
Medību trofejas: 49
23.08.2009. 20:53
njaa valmieras triaalaa bija ljoti ok konservi, bet nu jau bankroteejis tas uznjeemums.
Slēpts
23.08.2009. 21:58
Pagājušgad Viesuļos iedevām alni,2/3 no bundžām uzsprāga.Samainīja,bet arī no tām neliela daļa uzpūtās,zb,vairs nevedīšu.
Pūre taisa o.k.
Kādreiz laba kvalitāte bij Jelgavā,tikai nezinu vai tagad tur kas notiek,varbūt kāds Jelgavnieks zinās pateikt.
Vilnis
Vilnis
Pēdējo reizi manīts 2009-10-01 19:48
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
23.08.2009. 22:06
tapēc es saku,ka Viesuļos taisa baigo "huiņu".......