labus konzervus nekur netaisa jo pareizi butu galju nevis samalt ,ka taisa pie mums visos cehos ,bet sacirst smalkos gabalos , ja pats sagriezisi smalki , kaut vai taja pasa pures ceha, ta zalaa tante kura katru reizi nolama medniekus salijs bundzas un buus ok:)
Marko,Jēkabpilī-Viesuļos taisa ne pārāk labus konservus,iekšā tāda kā putra.....bukam un meža cūkai vienāda garša,smarža,krāsa...
Slēpts
22.08.2009. 22:19
Vislabākais ir taisīt pašam,painteresējies ja pats nēsi tādu redzējis kam var būt nu mūsu pusē viņu saucam par spiedkatlu.Saliek tajā un noteiktu laiku tur uz lēnas uguns zem spiediena-vākā ir manometrs lai var sekot spiedienam.
vnk pats uztaisi augstspiediena katlu (lieta sarežģīta un cimperlīga) un rullē vaļā.man kolēģis aizdeva šo katlu un 40 bundžas nāk mājās uz sitienu-meža cūka, buks, mājas cūkas āda un ausis un es vesels, trīs stundu laikā. Labu apetīti!
njaa valmieras triaalaa bija ljoti ok konservi, bet nu jau bankroteejis tas uznjeemums.
Slēpts
23.08.2009. 21:58
Pagājušgad Viesuļos iedevām alni,2/3 no bundžām uzsprāga.Samainīja,bet arī no tām neliela daļa uzpūtās,zb,vairs nevedīšu.
Pūre taisa o.k.
Kādreiz laba kvalitāte bij Jelgavā,tikai nezinu vai tagad tur kas notiek,varbūt kāds Jelgavnieks zinās pateikt.
Pūre taisa o.k.
Kādreiz laba kvalitāte bij Jelgavā,tikai nezinu vai tagad tur kas notiek,varbūt kāds Jelgavnieks zinās pateikt.