Tā, vecā sezona tuvojas galam un jāsāk domāt par piebarošanas lauciņiem uz vasaru.
Kungi, kāda ir jūsu pieredze un ko labprātāk sējat šādos lauciņos.
Paldies!
Andi, tu esi vieds:), vai vienkārši mednieks ar lielu pieredzi:))
Esmu noskatījis vienu vietiņu, kur ar kājām jāčāpo vesels kilometrs pa izdangātu ceļu:) plus vēl piedevām lai tur tiktu ir jāpaiet garām lauku mājām, kurās mīt sevišķi nīgri suņuki un acīgs saimnieks ar mob. telefonu un fotoaparātu. Sarunas jau ievadītas, izskatās cerīgi ar to sargāšanu:) Savādāk nevar, citādi sliktie puikas manas pūles ātri pārvērš desās.
Štuks tāds, ka varētu tādu mistrojumu sataisīt no vairākām kultūrām.
Ar tiem lauciņiem ir bēdīga piredze,noēd jau dzinumos pāris dienu laikā,pamēgināsim iesēt kukurūzu pie mājām,varbūt līdz ziemi varēs saglabāt,ja izaugs:)
Nu pirmais moments pēc iesēšanas ir tāds smagāks. Faktiski rukši nāk jau pirmajā vakarā pēc traktora rūkoņas - gudri bandīti:)
Bet ja gribam zvērus pieturēt....nekas cits neatliek. Kautkur daži runāja par to, ka medības nav lēts prieks-laikam būs taisnība:)
Es ar domāju par zirņiem un pupām un auzas.
Par ķimenēm- viņam tik 2-3gada rukšiem saknes ir pieņemamas!!!
Par dažādām kultūrām uz lauciņa- ja ir liels lauks ta var a ja maz līdz Ha tad nav jēgas jo tikliidz pirmaa kultura nogatavojas taa cuka ēdot nobradā paarējo, kas vēl nav nogatavojusies!!!
Kungi, kāda ir jūsu pieredze un ko labprātāk sējat šādos lauciņos.
Paldies!
Jācenšas dziļāk mežā un lai prom no citu acīm!
Esmu noskatījis vienu vietiņu, kur ar kājām jāčāpo vesels kilometrs pa izdangātu ceļu:) plus vēl piedevām lai tur tiktu ir jāpaiet garām lauku mājām, kurās mīt sevišķi nīgri suņuki un acīgs saimnieks ar mob. telefonu un fotoaparātu. Sarunas jau ievadītas, izskatās cerīgi ar to sargāšanu:) Savādāk nevar, citādi sliktie puikas manas pūles ātri pārvērš desās.
Štuks tāds, ka varētu tādu mistrojumu sataisīt no vairākām kultūrām.
Bet ja gribam zvērus pieturēt....nekas cits neatliek. Kautkur daži runāja par to, ka medības nav lēts prieks-laikam būs taisnība:)
Es ar domāju par zirņiem un pupām un auzas.
Par dažādām kultūrām uz lauciņa- ja ir liels lauks ta var a ja maz līdz Ha tad nav jēgas jo tikliidz pirmaa kultura nogatavojas taa cuka ēdot nobradā paarējo, kas vēl nav nogatavojusies!!!