Jelgava no Skrundas nemaz tik tālu nav.Kolektīvā tā uz hop nevienu īpaši neņem. Es dzīvoju Salaspilī, bet medījos pie Burtnieka. Laikam būsi kaut ko savārījis vai neesi atradis kopīgu valodu kolektīvā.
Rēķinies ar to, ka 1) Atrodi kolektīvu un to vadītāju 2) sazinies ar viņiem un piesakies dzinējos par ''suni''(neviens tevi uzreiz tā kolektīvā neņems-pirms nebūs pārliecinājušies kas tu par fruktu) 3) ja negribi par suni-Brauc kā viesmednieks! Ir jau arī dažādi citi ceļi ! Lai tiktu par kolektīva biedru(tas parasti nenotiek dažu dienu laikā) ir jāpierāda sevi un vēlams , lai arī kolektīvam būtu kāds labums no tevis(šeit ir neskaitāmi varianti-izdomā pats)-ja nē tad diec vai tiksi kaut kur tā pat vien! Lai veicas!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
16.09.2009. 11:14
Skrundā ir labas briežu vietas, esmu tur vienu 12 nieku nolicis... Kādreiz medīju Pampāļos. Skaistas vietas. Pie Jelgavas ir LLU pasniedzēju objekts, uz Klīves pusi ir kolekīvi kuri ir bijušās valsts medību saimniecības teritorijā, bet tur tu nekur iekšā netiksi. Neņems un viss. Piemēram klubā Kurts iestēšanās maksa ir 4000 LVL un ikgadējā maksa 2000 LVL. Pats saproti kāda kalibra maki tur medī ! Pieturēšos pie Arņa padoma- turies pe Skrundas! Ja vajag, meklē jaunus biedrus. Pats labprāt aizbrauktu kādu sestdienu, svētdienu kā viesmednieks (par mazu,bet taisnīgu samaksu)jo Skrundas meži man ļoti patika :)))
Nu jāaa paskatotis uz Andra sauktajiem cipariem, nu kādas te vēl mums mazajiem gariņiem var būt runas, par šautuvēm, platībām un vispār medību saimniecību....
Lai veicas!