Forumā jau vairākas dienas lasu par ieročiem, lai tiktu kautkādā skaidrībā, apbraukāju dažādus veikalus Latvijā (Uz izslavēto hubertu neaizbraucu, un uz Liju nebraukšu, jo tur ieielgusi menopauze jau varākus gadus)Biju zommerā no manas cenu grupas mani uzrunāja tēmā minētie divi ieroči, pameklējot cenas netā lai noskaidrotu kada cenu atšķirība jo abi ši ieroči no ASV nepatīkams pārsteigums:
Remington 805$
Savage 875$
Latvijā:
Remington 698Ls
Savage 560 Ls
Nu tas ta skaidrs ka Latvijas cenas ir vienkārši, rullē, bet nu ir tā kā ir, sanāk tā ka ASV Remingtons ir lētāks, tad teorētiski sūdīgāks, lai gan viņam kā nekā plastmasas laide a sevidžam koka, kādi jūsu ieteikumi par šiem ieročiem, ko jūs man ieteiktu???
Nu, piķis zin, īstenībā normāli ir abi verķi. Remingtons sūdīgāks nav, bet štatos viņš lētāks acīmredzot tik dēļ savas plastmasas laides. Plus vēl trijstūrveida profila stobrs, tipa, atvieglo svaru, nemazinoties stobra stingrībai.
Vienīgi paši jeņķi atsauksmēs raksta, ka mēlītes nospiediens 700VTR ir trausls, taču pasmags. Ar remingtonu šāvis neesmu, taču man pašam ir Savage - Accutrigger mēlīte tai ir baigi viegla un patīkama šaušanai, sevišķi, ja atregulēta uz minimumu. Praktiski bez brīvgājiena. Pieļauju, ka remingtonam tā nav pat ar visu X-Mark Pro.
Es ņemtu Savage 16FSS - 460ls. Kad pēdējo reizi biju Zommerā tad plauktā stāvēja. Bet ja gribi koka laidi un izņememu magazīnu nāksies piemaksāt par 14 Euroclassic.
Slēpts
26.09.2009. 10:19
Es ņemtu Remu VTR - interesantāks.
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Remington 805$
Savage 875$
Latvijā:
Remington 698Ls
Savage 560 Ls
Nu tas ta skaidrs ka Latvijas cenas ir vienkārši, rullē, bet nu ir tā kā ir, sanāk tā ka ASV Remingtons ir lētāks, tad teorētiski sūdīgāks, lai gan viņam kā nekā plastmasas laide a sevidžam koka, kādi jūsu ieteikumi par šiem ieročiem, ko jūs man ieteiktu???
Vienīgi paši jeņķi atsauksmēs raksta, ka mēlītes nospiediens 700VTR ir trausls, taču pasmags. Ar remingtonu šāvis neesmu, taču man pašam ir Savage - Accutrigger mēlīte tai ir baigi viegla un patīkama šaušanai, sevišķi, ja atregulēta uz minimumu. Praktiski bez brīvgājiena. Pieļauju, ka remingtonam tā nav pat ar visu X-Mark Pro.
Ņem tik ciet! :)