Izgriezums.
Šis albums ir tapis daudzējādā ziņā pateicoties tam, ka pērn esmu kļuvis par tēvu un līdz ar to mana pilsoniskā attieksme ir saasinājusies. Man nav vienalga, kādā pasaulē dzīvos mana meita. Diemžēl mūsdienu sabiedrība ir inficējusies ar ļoti daudzām atkarībām. Ja medniekus varam uzskatīt par slimiem no medicīnas viedokļa, gluži tāpat kā narkomānus vai alkoholiķus, tad viņu atkarība nogalināt ir jāārstē. Iespējams, ka pat piespiedu kārtā. Jo salīdzinot ar tiem pašiem narkomāniem, kuri ir bīstami pamatā paši sev, mednieki, pirmkārt, ir potenciāli bīstami apkārtējiem. Un vispār, kas zina, cik tālu viņi var aiziet savās aso izjūtu alkās...
Augstas kvalitātes bildes.. Bet pie mums brīva valsts - katram ir izvēle -barības ķēdē būt par lauvu vai govi. (attiecīgi galu lietot vai ēst zāli) Tā kā par Kondrašina viedokli nav ko saspringt!
Puisis grib kļūt populārs bez nopietna darba. Un ir viena daļa mūsdienu cilvēku, kuri redzējuši tikai savu datoru un domā, ka pārtika rodas krāsainos un skaistos iepakojumos pati no sevis smaržīga un aromatizēta jau.
Lēts cilvēks. Izmanto zemākos instinktus, lai gūtu popularitāti. Nav ko iespringt - viņš nekad nesapratīs tos, ko civilizācija vēl nav līdz galam sabojājusi; tos, kuri izdzīvos apstākļos, kuros tamlīdzīgi mākslinieki droši vien saies sviestā...
Lai jau cilvēciņš priecājās par savu tupumu - būt pret kaut ko noteikti ir vieglāk, nekā par kaut ko...
Arti,pasaule ir tāda kāda viņa ir,bet tavējā pasaulītē ir radušās problēmas,pirms nolec no 9 stāva,aizej pie psihiatra vai vismaz psihologa.Saprotu ka nav tie labākie laiki,grūti būt vājam,bet turies,varbūt pāries!
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
05.10.2009. 08:25
Ziniet, bildes ir ļoti spēcīgas no mākslinieciskā viedokļa, bet, manuprāt,tas ir tas skaistums, kas robežojas ar kroplību. Īsti vesels cilvēks kaut ko tādu diez vai izsapņotu.Un par zemākajiem instinktiem arī piekrītu, jo plikām meitenēm ar medībām nav nekāda sakara ;)
Vēl ir vērts palasīt šajā saita cilvēku spriedelējumus par medniekiem.
Šis albums ir tapis daudzējādā ziņā pateicoties tam, ka pērn esmu kļuvis par tēvu un līdz ar to mana pilsoniskā attieksme ir saasinājusies. Man nav vienalga, kādā pasaulē dzīvos mana meita. Diemžēl mūsdienu sabiedrība ir inficējusies ar ļoti daudzām atkarībām. Ja medniekus varam uzskatīt par slimiem no medicīnas viedokļa, gluži tāpat kā narkomānus vai alkoholiķus, tad viņu atkarība nogalināt ir jāārstē. Iespējams, ka pat piespiedu kārtā. Jo salīdzinot ar tiem pašiem narkomāniem, kuri ir bīstami pamatā paši sev, mednieki, pirmkārt, ir potenciāli bīstami apkārtējiem. Un vispār, kas zina, cik tālu viņi var aiziet savās aso izjūtu alkās...
Lai jau cilvēciņš priecājās par savu tupumu - būt pret kaut ko noteikti ir vieglāk, nekā par kaut ko...