Augstumu vajag vismaz 2.5m, lai, mežacūka paceļoties uz pakaļkājām, nevarētu ar ilkņiem sabojāt būdas grīdu. Pašu būdu standarta izmēra latvietim jātaisa 5x5m, lai var izvietot kušeti gulēšanai, krāsniņu apkurei, galdu, kur smērēt sviestmaizes, un vēl jābūt ieroču skapim (jaunās ES prasības). Lai veicas :)
Ar 5X5 varētu būt par maz. Vietu vajag: pašam, plintei, divām, sliktākajā gadījumā, vienai blondīnei, vismaz trim kastēm dzidrā vai brūnā, lielajam katlam sašlika, patronu kastēm, dušai, wc, saunai, baseinam vai vismaz džakuzi, trīsguļamai gultai ar baldahīniem, dvd atskaņotājam ar mājas kinozāli... Nez, ja es celtu, minimālais būtu 100kvadrātmetri :))
Arni tad sieva tevi mājās mūžam neredzēs :) Nu par to blondīni var vēl pastrīdēties, jo nav viņas tik trakas uz to lietiņu, cik bija saskaršānās ar sievietēm pašas aktīvākās un ugunīgākās ir tīri rudās, viņas ir vienkārši trakas uz to, un varu saderēt, ne tu viņu a viņa tevi :) un galvenais ka mūžīgi izsalkušas pēc tā :) Domāju ka pāris naktis un viekārši būs vēlēšanās izgulēties vienam :D Pašam bija viena tāda, beigu beigās kā studentam bija trīs vēlēšanās tas ir paēst, pagulēt un pats galvenais pagulēt vienam :)
Priekš kam no Paradīzes braukt mājās? :D A ar to lietu ir tā - jo vairāk dara, jo vairāk gribās. Īpaši sievietēm. Un matu krāsai tur nav nekādas nozīmes :))
VAr būt tavā pusē nav nozīmes, bet pie mums gan man gan ir piedzīvots, jo rudāka jo trakāka :) A kāpēc ne jo ja labs grādīgais ar par to var parunāt :) Piemēram man ļoti patīk pēc medībām (protams mājās)kādu labu Rīgas balzāmiņu sajaukt ar kafiju, lai asinis pa sasalušiem galiem izdzenā, vai nu kādus 50-100gr Jaģermeiferu ieraut nedaudz, vai labu konjaciņu asinsrites uzlabošanai :)
Tas tādēļ, ka iesāktais jautājums bija tāds nu...daudznozīmīgs :) jo atbilde uz jautājumu "cik augstu torni" laikam ir loģiska - pietiekoši, tādu, lai vari pārredzēt apkārtni prognozētajās šaušanas distancēs...neredzot vietu dabā un nezinot citus kritērijus atbilde "pa tēmai" nav iespējama... Kas attiecas uz sievietēm, medībām un šņabi - tur korelācija pastāv :) medībās ejam, zemāko instinktu vadīti, jo gribam būt tuvāk dabai atgūt zaudēto saikni ar to - un ar sievietēm esam tieši šo pašu zemāko instinktu dēļ. A šņabis zināmās devās ļauj šiem instinktiem labāk izpausties, nomazgājot "civilizācijas" uzlikto masku. Cilvēks savā būtībā tomēr ir ļoti primitīvs radījums, un visi kreņķi sākas brīdī, kad šo vienkāršo aksiomu noliedz...to nevajag noliegt - ar to vajag sadzīvot un izmantot to kā pamatu augstāku lietu sasniegšanai. Bez, atsakoties no pamatiem - tāds čiks vien sanāk...protams, pavisam pakļaujoties instinktiem sanāk tāds antisociāls izdzimtenis, tādēļ, ar šņabi niekojoties jāievēro zināma mērenība :)
Vietu vajag: pašam, plintei, divām, sliktākajā gadījumā, vienai blondīnei, vismaz trim kastēm dzidrā vai brūnā, lielajam katlam sašlika, patronu kastēm, dušai, wc, saunai, baseinam vai vismaz džakuzi, trīsguļamai gultai ar baldahīniem, dvd atskaņotājam ar mājas kinozāli...
Nez, ja es celtu, minimālais būtu 100kvadrātmetri :))
Nu par to blondīni var vēl pastrīdēties, jo nav viņas tik trakas uz to lietiņu, cik bija saskaršānās ar sievietēm pašas aktīvākās un ugunīgākās ir tīri rudās, viņas ir vienkārši trakas uz to, un varu saderēt, ne tu viņu a viņa tevi :) un galvenais ka mūžīgi izsalkušas pēc tā :) Domāju ka pāris naktis un viekārši būs vēlēšanās izgulēties vienam :D
Pašam bija viena tāda, beigu beigās kā studentam bija trīs vēlēšanās tas ir paēst, pagulēt un pats galvenais pagulēt vienam :)
A ar to lietu ir tā - jo vairāk dara, jo vairāk gribās. Īpaši sievietēm. Un matu krāsai tur nav nekādas nozīmes :))
A kāpēc ne jo ja labs grādīgais ar par to var parunāt :)
Piemēram man ļoti patīk pēc medībām (protams mājās)kādu labu Rīgas balzāmiņu sajaukt ar kafiju, lai asinis pa sasalušiem galiem izdzenā, vai nu kādus 50-100gr Jaģermeiferu ieraut nedaudz, vai labu konjaciņu asinsrites uzlabošanai :)
Kas attiecas uz sievietēm, medībām un šņabi - tur korelācija pastāv :) medībās ejam, zemāko instinktu vadīti, jo gribam būt tuvāk dabai atgūt zaudēto saikni ar to - un ar sievietēm esam tieši šo pašu zemāko instinktu dēļ. A šņabis zināmās devās ļauj šiem instinktiem labāk izpausties, nomazgājot "civilizācijas" uzlikto masku. Cilvēks savā būtībā tomēr ir ļoti primitīvs radījums, un visi kreņķi sākas brīdī, kad šo vienkāršo aksiomu noliedz...to nevajag noliegt - ar to vajag sadzīvot un izmantot to kā pamatu augstāku lietu sasniegšanai. Bez, atsakoties no pamatiem - tāds čiks vien sanāk...protams, pavisam pakļaujoties instinktiem sanāk tāds antisociāls izdzimtenis, tādēļ, ar šņabi niekojoties jāievēro zināma mērenība :)