Aprīkojums: IŽ-27, MP-153, Savage MARK-II 22LR, REMINGTON 700 SPS VARMINT
Suņi: Kurchārs
Medību trofejas: 3
19.10.2009. 12:06
Pavisam nesen nopirku MP-153 (jaunu), aizgāju dzinējmedībās tur pieredzējušāki mednieki man parādījā, ka ierocim tēmēšanas "planka" kura ir uz stobra nesakrita ar to "planku" kura paliek uz laidnes kad stobrs ir noņemts nost. Nobīde ir gandrīz uz 1mm. Medības beigās bisei antapka sajuka. Tādēļ dzinējmedību atklāšana man nepavisam izdevās!
Vai Jūsu īpašumā esošajiem MP-153 modeļiem arī tas ir vai tikai manējam?
Tu laikam domāji "planka uz laidnes" tas ir frēzējums uz kārbas.Man arī nesakrīt 1mm ,atrumu tas neietekmē ,jo tēmējot redz tikai mušku un plankas aizmuguri.
Aprīkojums: IŽ-27, MP-153, Savage MARK-II 22LR, REMINGTON 700 SPS VARMINT
Suņi: Kurchārs
Medību trofejas: 3
19.10.2009. 14:53
Artūr Tu nekļūdies! Man ar pārlādi nav bijis nekādu problēmu un pīles krīt normāli. Viss bij it kā ok, nu ja protams neskaita tās asās malas, kuru ir diezgan daudz. Man tās plankas nobīde nemaz netraucēja - kamēr neparādīja kolēģi. Tagad gribējās vienkārši zināt vai tā ir tikai manai MPškai vai arī tā ir Baikal rūpnīcas kvalitāte. Izskatās kā tādas viņas nāk no rūpnīcas un cerības samainīt uz ko labāku pa garantijai sāk pazust.
P.S ko var labāku gribēt pa nepilniem trīs simts latiem :(
Lai gan sameloju ir mums arī trešā un tai nebija kaut kas riktīgi ar planku. MP 153 ļoti labs pusautomāts ja neskaita ārējo apdari, bet ārzemnieki ar labu apdari ir pavisām citā cenu kategorijā. Uzliec kolimatoru un par planku vispār nebūs jādomā. Starp citu kur pirkiun cik sen? Varbūt ir vērts aiziet veikalnieku pačakarēt?
Kāda jēga čakarēt veikalnieku? Labāk tiešām sarkano punktu virsū un miers mājās. MR153 ir gana labs aparāts. Pat Remingtons vienubrīd tirgoja zem savas markas kā SPR 453.
Vai Jūsu īpašumā esošajiem MP-153 modeļiem arī tas ir vai tikai manējam?
P.S ko var labāku gribēt pa nepilniem trīs simts latiem :(
http://brakonyerov.net/publ/te...