Cik esmu redzējis - varen labi suņuki!!! Citi audzina tikai un vienīgi priekš putnu medībām, bet ir dzirdēts, ka diezgan labi strādājot arī mežā, - pat laikām uz meža cūku, pogas izgriežot!!! Ņem ciet, nenoželosi!!!
nju es panjēmu sonedēl no ss.lv šaadu sunjuku!!! Liekas loti sakarīgs! tgd sunim 1,5 meenesi bet tāds nopietns un nosvērts!!(panjeemu vismieriigaako kas bija laikam tapeec taa bet kopumā pirmais iespaids labs! centīsos audzināt!! :D
Slēpts
26.11.2009. 21:17
nu man ir asspalvainais, nodzīt viņu ir grūti, tag tikai pēc medībām ir mierīgs, tā visu laiku ir dikti aktīvs, nespēju viņu nogurdināt, ja nu vienīgi pēc medībām ir svētdienā līdz pēcpusdienai ir miers
Ļoti labi, uzticīgi, gudri mājas (gultas) suņi!
Droši vien atkarīgs no audzināšanas. Neviena slikta vārda.
Uz pīlēm iet ļoti labi, uz kolektīvajām neņēmu, ja pamāca ļoti labi iet arī pa asinspēdu.
Manējā jau ir veca un resna, dzīvo uz tabletēm, bet jaunībā bija ļoti aktīva!
Varētu veselu romānu sarakstīt bet esmu par slinku!
Ņem droši, nenožēlosi, labāk skaties kuci tās ir uzticīgākas un mazāk vazājās apkārt.
Ja turēsi istabā tad viennozīmīgi gulēs gultā, tas laikam gēnos. Ļoti labi attiecas pret bērniem.
Man personīgi uz aspalvaino jau sen siekalas tek :)
Droši vien atkarīgs no audzināšanas. Neviena slikta vārda.
Uz pīlēm iet ļoti labi, uz kolektīvajām neņēmu, ja pamāca ļoti labi iet arī pa asinspēdu.
Manējā jau ir veca un resna, dzīvo uz tabletēm, bet jaunībā bija ļoti aktīva!
Varētu veselu romānu sarakstīt bet esmu par slinku!
Ņem droši, nenožēlosi, labāk skaties kuci tās ir uzticīgākas un mazāk vazājās apkārt.
Ja turēsi istabā tad viennozīmīgi gulēs gultā, tas laikam gēnos. Ļoti labi attiecas pret bērniem.