Šodien vārdadienu svin Emīlija, rītdien - Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - varbuut kāds zin ??kā uztaisīt labu naža spalu no stirnas kājas ?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 3 lietotāji. Komentāru skaits 3. Pēdējais viedoklis 25.06.2010. 04:15

Krišs
Krišs
Pēdējo reizi manīts 2020-01-28 10:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: trikataskaleji.blogspot.com
Medību stāžs: no 2001
Aprīkojums: 3 stroķi
Suņi: krievu eiropas laika
Medību trofejas: 17
30.11.2009. 20:09
Medību nazim tas galīgi neder-jo nav ērta forma un plus sakrājoties asinīm un taukiem būs galīgi dirsā,drīzāk derēs kā bakterioloģiskais ierocis!cita lieta,ja to taisa kā mākslas priekšmetu,vai vēstuļu attaisāmo nazi.tad vajadzētu to stirnas kāju izmērcēt stiprā sālsūdenī 24h un tad ieliecot vēlamajā formā,plus nostiprinot formā kaltēt mēnesi siltumā.asmeni var fiksēt piepildot kaula dobumu ar epoksīda sveķiem! : D
Slēpts
14.12.2009. 23:05
Atkarīgs, ko saprot ar vārdiem "labu spalu", proti, kādam mērķim tev!? Ja praktiskai lietošanai kā griežamu nazi - būs grūti, bet kā sava veida trofeja vai suvenīru - izskatās jau ļoti labi. Es pieļauju, ka tev jāgriežas pie kāda taksidermista.
Bildē - man ir kā suvenīrs, jo "Baigās griešanas" nav paredzētas, kaut gan asmeni jau var uzasināt žiletes asumā. Teiksim tā: skaists vēstuļu nazis.:))
Slēpts
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2010-06-26 05:32
Lietotāja statuss: Vērotājs
25.06.2010. 04:15
liekas, ka naža rokturim galīgi nepiemērots materiāls..., bet par gaumi nestrīdās. Es tomēr izvēlētos kādu apkopei piemērotāku materiālu, koku vai ragu.
Te būs bilde no gatisknifes.com
Gatis