tOZ-34P labs ierocis. tIKAI IR JāNEM KAUT KUR 1990.GADA IEROCIS.jAUNāKA GADA NAV IZTURīGI.ES JAU LIETOJU NO 1980.GADA.ESMU NOMAINIJIS TIKAI ATSPERES.PāREJAIS VISS -OKEI.
Toz 120 rullē, katrā ziņā vizuāli ir tīkamāks un labāk nostrādāts par IŽ. Daudziem nepatīk viens sprūds - es atkal par to starā, jo pierasts pie pusautomātiem/karabīnēm...
Kas vēl nav forši - laide ir smuka, ar iegravētu medni, bet man kaut kā sit pa vaigu...negribas to čakarēt, tādēļ uzliku punktu...bet ar punktu, vismaz to ķīniešu brīnumu, pa putniem šaut ir galīgi nelādzīgi :/
Jā, tikai ar to šļūteni krīt ne sliktāk kā ar ohu_o zīmolu par 2k LVL...jo gludais, lai arī kas to ražojis - ir un paliek: caurule. Bet, ja kādam no tā, ka viņam ir Rietumu stroķis pa 10X lielākām naudiņām, nekā TOZ, pastiepjas garāks - nu lai jau būtu. Skaties vienīgi, ka nesāk pīties starp kājām vai ķerties krūmos, var būt grūti vismaz līdz masta numuram aiziet...
Tā varētu teikt tikai Iža ražotājs:))))
Toz 34 labs vidējās klases ierocis, par 120 nemāku pateikt, bet izskatās normāli. Tas ka viņš jaucas tā kā Iž ,domāju ka nav tas labākais risinājums, jo sānu pusloki stobru notur krietni stingrāk par piekšējo asi.
Kas vēl nav forši - laide ir smuka, ar iegravētu medni, bet man kaut kā sit pa vaigu...negribas to čakarēt, tādēļ uzliku punktu...bet ar punktu, vismaz to ķīniešu brīnumu, pa putniem šaut ir galīgi nelādzīgi :/
Toz 34 labs vidējās klases ierocis, par 120 nemāku pateikt, bet izskatās normāli. Tas ka viņš jaucas tā kā Iž ,domāju ka nav tas labākais risinājums, jo sānu pusloki stobru notur krietni stingrāk par piekšējo asi.