hatsans maksaa 60-80 ls,zarnas vinam ir krietni labaakas nekaa krievam,ja peerk h-125 ,tas ir labaaks nekaa m-513.tiesa gan tas ir daargaaks-110-12o ls ,toties speeks tam ir iespaidiigs.bet mp-512m-robleema probleemas galaa.
vispaar par leetajaam gaiseneem runaajot visas ir jaapilnveido,krievenes it seviski.nav jaailnveido kiinietes,taas nav jaapeerk ja veseliiba daarga.
Slēpts
12.12.2009. 20:53
MP-512M esot 12J, cik ir Hatsanam? Luudzu uzraksti kaadas krieveneem ir probleemas? Un veel mani interesee, ko konkreti Tu domaa zem termina "pilnveidot"? Par Kjinieshu brinumiem: Man ir viena kjiinieshu (B2 ja nemaldos) gaisese, izshaavis esmu ap 10K un veseliibai nav ne vainas. Tiesa aadas mansheti gan naacaas peec kadiem 7K nomainīt pret gumijas un ik pa laikam japievelk skruuves, bet citadi nekaadu probleemu nav bijis. Jauda varetu buut lielaka (defaultaa 7.5J).
ja tev ir atlauja tad vari saut ar neatslaabinaatu hatsanu-apmeeram 25-30j.lodes trajektorija daudz taisnaaka.mp-512m tikai uz papiira ir 11,9 j,reaali pat mazaak.nemot veeraa visai zemo m512m tehnisko liimeni-atspere atslaabst peec 400-500 saavieniem,stobra kronsteins darbojaas kaa giljotiina un briez nost paarpluudes bliivi,gaila mehaanisms ir smags,tas ir jaapulee...ja taair mp-512m tad uzreiz ir vesela plejaade ar darbiem-jaapeerk un jaauzstaada gamo hunter atspere,lai to uzstaadiitu jaaizvirpo ,,zadniks,, par 31 mm,jaaizvirpo virzula atsvars-80-120 gr,jaasamazina caurluude liidz 3,2 mm,jaapulee un jaaieviilee us sautenes,jaaber skrotis koaa ar silikonu laidee,jaavirpo stobra gala atsvars-250-400 gr,jaamaina virzula mansete uz gamo manseti...
skruuves iet valaa visaam atseru sauteneem ,vajag pirms skruuveesanas uzpilinaat pilienu liimes uz viitnes.gumijas mansete gan mani uzjautrinaaja ,varbuut tu kluudijies un taa ir polietileena?b-2 jauda nav palielinaama,kompresors par mazu.ja nemaldos ap 30 cm3.mp-512-40,3,hatsaniem 55-105 modeliem tas ir 57,3 cm3 bet 125 modelim-79,8.jaudas un ilgdziivosanas atkriiba ir no sii tilpuma.
Slēpts
13.12.2009. 20:15
1. Nav man atljaujas. 2. Tu piemineeji Gamo atsperes, varbuut uzreiz njemt kaadu plinti no Gamo??
Slēpts
13.12.2009. 22:54
Un veel, varbuut kaadam ir pieredze ar CZ Slavia 634 ??
Kaadus uzlabojumus tai var/nepiecieshams veikt?
Kaadu optiku ieteiksiet?
Un veel mani interesee, ko konkreti Tu domaa zem termina "pilnveidot"?
Par Kjinieshu brinumiem:
Man ir viena kjiinieshu (B2 ja nemaldos) gaisese, izshaavis esmu ap 10K un veseliibai nav ne vainas. Tiesa aadas mansheti gan naacaas peec kadiem 7K nomainīt pret gumijas un ik pa laikam japievelk skruuves, bet citadi nekaadu probleemu nav bijis. Jauda varetu buut lielaka (defaultaa 7.5J).
2. Tu piemineeji Gamo atsperes, varbuut uzreiz njemt kaadu plinti no Gamo??