30. Medību platībās aizliegts atrasties ar lietošanai sagatavotu medību šaujamieroci (izņemot ūdensputnu medības publiskajās ūdenstilpēs) vai medību rīkiem, ja nav saņemta medību tiesību lietotāja atļauja.
(MK 15.12.2009. noteikumu Nr.1463 redakcijā)
Vai es pareizi saprotu, ka tagad es varu braukt ar šaušanas gatavībā esošu ieroci pa savām medību platībām kaut neesmu pieteicis medības un nav tā ieraksta žurnālā (protams ja kolektīvs ir piekritis). Vai es ko nesapratu?
Suņi: Latvijas dzinējsuns, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 8
23.12.2009. 23:08
Izlasi visus noteikumus, vēlams divreiz!!!
34. Pirms un pēc medībām medību šaujamierocis ir izlādēts – patronu padošanas mehānismā (aptverē vai cilindrā) un patrontelpā munīcija nav ielādēta – un iesaiņots. Medību iecirkņa teritorijā pārvadā izlādētu medību šaujamieroci.
Slēpts
24.12.2009. 19:16
nu vispār :@
kas tas par jautājumu? cik tev gadi, un vai ir pilni 100?
(MK 15.12.2009. noteikumu Nr.1463 redakcijā)
Vai es pareizi saprotu, ka tagad es varu braukt ar šaušanas gatavībā esošu ieroci pa savām medību platībām kaut neesmu pieteicis medības un nav tā ieraksta žurnālā (protams ja kolektīvs ir piekritis). Vai es ko nesapratu?
34. Pirms un pēc medībām medību šaujamierocis ir izlādēts – patronu padošanas mehānismā (aptverē vai cilindrā) un patrontelpā munīcija nav ielādēta – un iesaiņots. Medību iecirkņa teritorijā pārvadā izlādētu medību šaujamieroci.
kas tas par jautājumu? cik tev gadi, un vai ir pilni 100?