Man jautājums par vītņstobra izmantošanu dzinējmedībās! Tas ir aizliegts ar LR likumu? Mani izmeta no kolektīva par to ka ar mani ir bīstami stāvēt uz numura, bet tas tā nav vienkārši pie valdības koletktīvā ir tādi cilvēki kuri necieš mani un citus normālos cilvēkus. Iesniedzu papīrus tiesā un viņu atbilde tagad ir, ka es uz numuru stāvot ar vītņstobrā ieroci stāvu uz numuru un tas it kā esot aizliegts ar LR likumu! Kāds varbūt var kaut ko palīdzēt?!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
29.12.2009. 18:08
Ar likumu vitnes izmantosana dzinejmedbas NAV AIZLIEGTA!!!!!!!!!!!
Kadi ir istie jusu konflikta celoni, atliek zilet kafijas biezumos..... Tikai viens papildjautajums: Izmeta tikai tevi, vai ari citus "normalos cilvekus" ari?
Izmeta mani jo esmu par taisnību! Konflikta sākums ir tāds ka pie varas ir miljonārs kurš visu grib sagrābt un es to neļāvu. Nomainījas kluba valde no normāliem cilvēkiem pret tādiem kas ir par to miljonāru. ''Miljonāra valdes'' laikā vēl nebija bijušas nekādas medības un mani izmeta par irkā bistamu medīšanu.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
29.12.2009. 18:31
Gruti dot padomus sada situacija....
1. Jaskatas kas rakstits jusu klubina statutos (izslegsanas kartiba)
2. Vai Tavs "parkapms" ir oficiali fiksets, vai ir no serijas "viena tante teica"
3. Vai neapmierinatiba ar vadibu ir tikai tev, vai ari citiem
4. Galvenais jautajums- Ja medibam ir jasagada prieks, tad kada jega "ietiesaties" atpakal kolektiva, kura atmosfera nesagada prieku ?????
A.Z. Tev Kārli gandrīz visu pateica un es no savas puses esmu forumā runājis par vītņotā ieroča bīstamību dzinējmedībās.Bet no kolektīva Tevi nevar izmest, kaut vai tāpēc,ka pastāv jau arī gaides medības.Bet kolektīva statūtos var būt tāds punkts,ka kolektīvajās medībās karabīnes izmantot aizliegts,un iemesli var būt pat ļoti nopamatoti.Droši vien ir vēl kāds iemesls,kāpēc izmeta no kolektīva tikai Tevi un ne visus ar vītņotajiem.Mums platībās ir vietas,kur nav torņu,maz bet tomēr ir tādas vietas.Un ja priekš manas karabīnes šī vieta ir par bīstamu,tad man ir jāņem bise un ne te miljonārs ne nabags.Ir valstis,kurās ar karabīni drīkst atrasties tikai un vienīgi tornī.Un vēl.Es neesmu ne kolektīva,ne arī medību vadītājs bet ja tāds būtu,es noteikti stingri piedomātu,kur kuru konkrētu cilvēku ar karabīni var nolikt,jo citu var likt uz horizontāla reljefa,ar retiem purva bērziņiem,un pret dzinējiem bet citu-pasargi Dievs.Un tāpēc arī es esmu pret jaunu mednieku parādīsanos kolektīvā,kurš nav gājis pie mums dzinējos,kurš nav rokās turējis bisīti, pirmajās medībās ierodas ar pusautomātisko karabīni un labi,ka vēl nepaprasa,lai viņu noliek tādā vietā,kur tūlīt ies virsū alnis ar zelta ragiem.Šo garo penteri uzrakstīju tikai tāpēc,ka katru gadu medībās no mednieka rokas tiek apšauti suņi un iet bojā cilvēki.Kārli,nekas personīgs,pirmajā vietā drošība.
Gludstobra breneks nav mazāk bīstams par spicās lodi. Nejēgas rokās pat kaķnene ir bīstama. Es neredzu jēgu tādam viedoklim, ka kolektīvās medībās nedrīkstētu pielietot karabīni. Es pat uzskatu, ka karabīnes šāviens ir vairāk apsvērts, labāk tēmēts un tādēļ drošāks.
Konkrēti par šo gadījumu - man šķiet, ka autors kaut ko līdz galam nepasaka.
Nu savāds kolektīvs, vai iemesls nav kaut kur citur.... es domāju, ka ir? Varbūt ka pašā medniekā??? Bet lai vai kā, tas nav vienas dienas un reizes konflikts, un lai dievs atpestī no tada kolektīva un vēl tādām domstarpībām! A vai dzinējos nevarēja palikt kā biedrs, jeb ambicijas neatļāva????
Marča,ja runa ir par attālumu un trajektoriju,tad es Tev nevaru piekrist.(1.teikums).Nu un.......karabīnes šāviens ir vairāk apsvērts,labāk tēmēts un tādēļ drošāks.......bļin,tad jau davai,visiem jāpāriet uz karabīnēm un visi šāvieni būs droši apsvērti,labi tēmēti.Jā,par to,ka nejēgas rokās pat "kaķene"ir bīstama,tur tev 100% taisnība.)")")"),es arī domāju,ka ir izdomāts labs ierocis(karabīne),un lai cik tas jocīgi nebūtu,ar viņām visā pasaulē arī medī.:):):):):):)))):).
Kadi ir istie jusu konflikta celoni, atliek zilet kafijas biezumos..... Tikai viens papildjautajums: Izmeta tikai tevi, vai ari citus "normalos cilvekus" ari?
1. Jaskatas kas rakstits jusu klubina statutos (izslegsanas kartiba)
2. Vai Tavs "parkapms" ir oficiali fiksets, vai ir no serijas "viena tante teica"
3. Vai neapmierinatiba ar vadibu ir tikai tev, vai ari citiem
4. Galvenais jautajums- Ja medibam ir jasagada prieks, tad kada jega "ietiesaties" atpakal kolektiva, kura atmosfera nesagada prieku ?????
Konkrēti par šo gadījumu - man šķiet, ka autors kaut ko līdz galam nepasaka.