Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.12.2009. 20:16
Spriezot pec ievainojumiem ko ieguvis aizvakar nomeditais aptuveni 5 gadigais kuilitis cinas ir skarbas... Foto redzama si gada guta bruce. Otraja sana bija labi redzamas vismaz divas lidzigas pagajusa gada retas.... Bumbas gan bija milzigas... :)))
nah jaaliek taadas bildes? kas mednieki tiem no taadaam nekaaas jeegas, a tie kas no malas tie nesapratiis :)) Es domaaju par bumbaam. trofeja, asinis nu tad lai paliek, bet ieksheejie orgaani...
neapvainojies, es to taa vispaariigi ar domu par mednieku teelu, jo te arii nemednieki apgrozaas...
Tu bļin zivs, jau puksti gada sakuma... nju takš nav ne vainas... ja negrib laij neskatas, kam šitādas lietas nepatīk...
Man piemēram liekas ļoti interesanti kad parāda, kadas ir sekas..
Slēpts
01.01.2010. 11:21
Lauri, liekas ka tu laikam pats te esi iemaldijies kā nemednieks.
te tu vismaz vari redzēt kādas brūces paliek no riesta cīņām.vismaz vari izglītoties, un to savu jēlo komentāriņu lieki rakstiji.spriežot pēc laika kad esi rakstijis,liekas ka esi laikam labi panēmis :D:D:D jaunā gada rītā jau kko šķidru te lej :) :) :)
Andri, jā, ilknīši skaisti
Vispar adminiem vajadzetu padarit saitu pieejamu tikai registretiem lietotajiem un pie registresanas lai butu izskaidrots kada tipa informacija seit ir piejama, savadak kads varbut doma ka te zalie tusejas...! Bet ja par temu tad pgajuso gad pa musu platibam viens vazajas aiz sevis atstadams asinainu sniegu sakuma domajam ka sasauts tacu visticamak ka tomer riesta cinas...!!!
neapvainojies, es to taa vispaariigi ar domu par mednieku teelu, jo te arii nemednieki apgrozaas...
Man piemēram liekas ļoti interesanti kad parāda, kadas ir sekas..
te tu vismaz vari redzēt kādas brūces paliek no riesta cīņām.vismaz vari izglītoties, un to savu jēlo komentāriņu lieki rakstiji.spriežot pēc laika kad esi rakstijis,liekas ka esi laikam labi panēmis :D:D:D jaunā gada rītā jau kko šķidru te lej :) :) :)
Andri, jā, ilknīši skaisti