Esmu nolemis iegadaties horizontalo bisi bet nezinu kadu nemt varetu kads ieteikt.. 12 vai 16 kalibrs un varetu varbut kads pateikt kur var dabut jaunu???
... Krievijas ražojuma plakanās plintes ir Jaunbērziņa bodēs.ir plakanā arī ar abiem vītņu stobriem 308win vai 30-06. plakanā jau tāda kā klasiskāka ,vienīgi ar tēmekļu uzlikšanas saimniecību nedaudz sarežģītāk. bet vai tad vecā gada sapnis par TOZu apdzisis?,:)
es nesenka nopirku iz-54 16kal man patik!!! un municija ir pilni veikali!!! kadu vien tev vajaga!!! Jauna maksa 220ls pie jaunberzina veikala!! Es pirku lietotu bet gandriz ka jaunu un vel pietam ar hrometiem stobriem!!! man 12kal tiesi nepatik man kaut ka uz 16kal!! man izvirpoja dzelzemes es pats saladeju!!! Bet var ari nopirkt D-dupleks dzelzenes kad ekspancivas gan heksolitu!!
Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
20.05.2023. 22:58
Jautājums gurū cilvēkiem:Uzliku punktu uz horizontālās bises piesavu ar lodi labo stobru 35m iel labi nav ne vainas,kreisais stobrs iet pa labi 20cm augstums puslidz,ok! Bez punkta ar lodi varēja trāpīt 15cm diametra kokam no metriem 40 no abiem stobriem lode +/- blakus :)
Slēpts
21.05.2023. 21:24
Vēlme panākt vienu trāpījuma vietu no stobriem kas pēc definīcijas ir salodēti lai trajektorijas krustojas ir interesanta.
Eh kur slinka tā tauta palikusi!!!!
un municija ir pilni veikali!!!
kadu vien tev vajaga!!!
Jauna maksa 220ls pie jaunberzina veikala!!
Es pirku lietotu bet gandriz ka jaunu un vel pietam ar hrometiem stobriem!!!
man 12kal tiesi nepatik man kaut ka uz 16kal!!
man izvirpoja dzelzemes es pats saladeju!!!
Bet var ari nopirkt D-dupleks dzelzenes kad ekspancivas gan heksolitu!!
Bez punkta ar lodi varēja trāpīt 15cm diametra kokam no metriem 40 no abiem stobriem lode +/- blakus :)