Ja gribas tiešām ātros kronšteinus un arī ņemt nost optiku ikreiz, tad vajag ņemt drošas firmas ražojumu ar garantiju. Ja vienreiz uzlikt un neaiztikt vairs, tad lieki klamburi var tikai traucēt un atpogāties bez vajadzības. Šitiem firmu bildēs nevar noteikt.....
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
07.01.2010. 23:56
Shtelle ir laba, jautaajums tikai par izpildijuma kvalitaati, gan kronshteinam, gan arii weaverim. (vai nav vieteejo amatnieku razhojums) Par Blaser aatro kronshteinu neviena slikta vaarda. Par kjiinu .... nu kjiina ir kjiina ... ja ne laba, tad vismaz leeta gan :))))) Visi, es atkaartoju, visi!!!! aatrie kronshteini ir daargi (labu firmu) Blaserim optikas stiprinaajums ±230Ls MAK, EAW, A.R.M.S ir liidziigaas cenaas. Par 40Ls neko LABU nekur un nekad ieksh LV un tuvumaa neesmu redzeejis.
Man ir tas otrais kronšteins, bet pagaidām stāv neuzmontēts. Īsti nesaprotu pie kādas kategorijas viņš būtu skaitāms, ja priekšējais kronšteins ir klasisks un fiksējas ievietojot "ligzdā" :) un pagriežot, bet otrs fiksējas ar divām skrūvēm? Foto ir paradīts!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.01.2010. 08:02
Neviens no trim nav reali atrs variants :( Man ir EAW (Ernsta Apela razojums), viens no dargakajiem, bet ari viens no labakajiem. Nomainit optiku pret kalimatoru neaiznem pat divas sekundes! :)))) Labak kronsteinam izteret naudu un nezinat galvas sapes, nevis mainit katru gadu un nonakt lidz nepieciesamibai nemt dargo galu, eksperimentu rezultata!
Man tas otrs arī bija, tiku pircis Zommerā, Leopold ražojums pa kadiem 35-40 LS,precīzi neatceros,Sūds pēdējais,kad pagriežamo riņķi ieliek vietā, lai pagrieztu par 90 gradiem, lomiks vajadzīgs, optiku toč savērptu. Tās 2 skrūves lai nofiksētu aizmugures daļu, zīmējumā redzams, tur tāda super maza maliņa, kas skrūvei japiespiež, nu neviesa viņš man uzticību.Pārdevējs vēl bija iesmērējis citam modelim,ne manam Savage bāzes, tad nu dzinos atkal uz rīgu, atdevu atpakaļ.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.01.2010. 08:06
Attele augsa redzams darbibas princips. Priekseja ievieto optikas kronsteinu 90 gradu lenki attieciba pret ieroci un pagriez, lidz otrs kronsteins ar klikski nofiksejas otraja ligzda! Nonem apgriezta seciba! Kronsteins izgatavots no titana sakausejuma un tapec praktiski muzigs!!!!
Andri Z. Tam kronsteinam (otrais no augšas att.) aizmugure fiksejas tikai ar tām 2 skrūvēm, kas pie bāzes, viņas piespiež tikai tadu mazu sūda kronšteina maliņu.Un viss.Var nedaudz paregulēt tāpījumus pa labi/kreisi.
Slēpts
08.01.2010. 08:59
Otrajā bildē nav Quic mounting system. Tas ir parastais Leopold kronšteins-, man tāds kalpo godam trešo gadu. Lai prieksējo kronšteinu uzliktu tiešam ir ļoti smagi jāgriež- optiku var sabojāt- toties kad uzlikts- tad arī neļurkājas:))) Otru kronšteinu nofiksējot ar pakaļējām skrūvēm, optikas krustu noviet kaut kur pa vidu- tad piešauj un kad ir papīrā nofiksē skrūves tā , lai nekad neatskrūvētos.... un tad jau parasta piešaušanas procedūra:)
Par Blaser aatro kronshteinu neviena slikta vaarda. Par kjiinu .... nu kjiina ir kjiina ... ja ne laba, tad vismaz leeta gan :)))))
Visi, es atkaartoju, visi!!!! aatrie kronshteini ir daargi (labu firmu) Blaserim optikas stiprinaajums ±230Ls
MAK, EAW, A.R.M.S ir liidziigaas cenaas. Par 40Ls neko LABU nekur un nekad ieksh LV un tuvumaa neesmu redzeejis.
Tas ir parastais Leopold kronšteins-, man tāds kalpo godam trešo gadu.
Lai prieksējo kronšteinu uzliktu tiešam ir ļoti smagi jāgriež- optiku var sabojāt- toties kad uzlikts- tad arī neļurkājas:)))
Otru kronšteinu nofiksējot ar pakaļējām skrūvēm, optikas krustu noviet kaut kur pa vidu- tad piešauj un kad ir papīrā nofiksē skrūves tā , lai nekad neatskrūvētos.... un tad jau parasta piešaušanas procedūra:)