Sveiki... Sakiet vai Bushnell banner 3-9x40 tures uz 308 win.??? Sanaca ka viens pazina atdeva optiku (jaunu) un doma likt uz 308ta, vinam staveja uz 223 un gaja normali...
Stav uz masenes 22wmr, 308.win domaju pūs par stipri viņai, kādu laiku stāvēs, bet domāju ka nojuks, ne jau pēc 5 šavieniem, bet tik un būs jagaida šis mirklis.
Ir džeki kas uz 300 win magiem liek" Jaktīšus un Zosīšus"un dragā gadiem. Dažiem nobrūk , citiem ne."Dāvinātam zirgam zobos neskatās!" Kas tas par jautājumu izturēs vai nē? Ja ir brāķis, tad nojuks arī uz gaisenes.Tā vien liekās ,ka baigi daudz čaļi domā,ka optiskais tēmeklis sākās ar 4 ciparu skaitli cenā.Ar 4 ciparu skaitli tie ir labāki, bet ne rezultatīvāki medībās.Tā kā liec vien virsū, tad jau redzēs.
Ja šis modelis ir no Remingtona710 vai770, tad 308win. turēs pilnīgi noteikti. Man agrāk tāds atradās uz 300win. mag.,turēja patronas līdz 4600J,pārejot uz patronām virs 5000J krusts sāka staigāt.Noņēmu to un uzstādīju uz 308win., iet precīzi un problēmu nav.
Artūr par gaiseni, gaisenei pēc idejas ir domātas cita veida optikas, jo visiem ieročiem atsitiens iet uz aizmguri, tas ir šavēja plecā, bet gaisenei atsitiens iet uz priekšu un ir dzirdēts ka optikas netur tieši šo sitienu. Nezinu tiesa tas vai ne, bet cerams vīri pielabos!!!
Izsmeļoša vai nē ne man spriest Romān.Mana pieredze it tāda. Vienam džekam jaktītis stāv uz 300 w mg un strādā, otram nobruka uz 16 kal bises. diviem džekiem plintes nokrita uz grīdas, zeiss izsitās uz 100m pa 20cm ,burris palika uz vietas.Tāpēc man liekas,ja nepamēģināsi neuzzināsi.Manuprāt svarīgi ir maksimāli kvalitatīvi to stiklu uzstādīt uz šaujamā.(iecentrēt, nostiprināt utt.)
Es arī 3 gadus atpakaļ uz sava 308. uzliku lēto trubu " Zos" 3-12x50. Protams pirmstam dzirdēju arī visādus nostāstus. Tagad jau 3 gadus šancē pa čorno. Ir vairākas reizes bijusi uz zemes ar mani un bez manis. Bet pēc kontrolšāviena var manīt, ka izmaiņu nav. Takā tiešām tā ir laimes spēle, bieži vien lētā manta nokalpo ilgāk nekā dārgā.Ta kā tas ir bullshits, ka Bushnell banner 3-9x40 netur 308.w.Vienīgais, ja optika ir brāķis vai patronā pulvera vietā ir TNT. :)
Sakiet vai Bushnell banner 3-9x40 tures uz 308 win.??? Sanaca ka viens pazina atdeva optiku (jaunu) un doma likt uz 308ta, vinam staveja uz 223 un gaja normali...