šodien biju tirgo CZ,Browning un krievu ieročus, ir munīcija karabīnēm bija S&B un RWS (lētāk nekā centrā) apģērmi arī bija pašlai izskatījās tāds patukš veikals.
Mārci,Tev lielas acis,ja tur ierūmējās vesels klozetpods un vēl vieta zem tā. es un daudzi citi mednieki izmanto firmas IEROČI pakalpojumus. Andris Jaunbērziņš ar ģimeni ir viens no brīvās Latvijas līdumniekiem medību ieroču lietās .veikaliem ar preci ir jāpiepildās,pārdevējiem jāmācās,kļūdu nav tam,kas neko nedara.Kādas perfekta biznesa virsotnes esi dzīvē sasniedzis,ja tik "izcils" Tavs viedoklis. ieejot sia IEROČI veikalā,es nejūtos veiksmīgi palīdis zem klozetpoda. tas no manis personīgi.
Nekad, nesaki nekad! Pagaidām esmu bijis tikai Talsos un Rīgā un abas reizes sajutos veikalam kā pircējs lieks. Varbūt vienkārši "nepaveicās". Kas attiecas uz biznesa virsotnēm ,neprotu piestrādāt pie izdevumu sadaļas - vienmēr paliek pāri.
tirgo CZ,Browning un krievu ieročus, ir munīcija karabīnēm bija S&B un RWS (lētāk nekā centrā) apģērmi arī bija pašlai izskatījās tāds patukš veikals.