Manas doamas par kombineto ir pozitivas. Jo taads ierocis deg gan uz talumiem shaut un ari biezokni..? Tu kombineto domaji 2stobru. vai 3stobru un kadus kal. .??
Galvenais - nevajag gaidīt no tā ieroča brīnumus; atcerēties, ka katrs stobrs - tā ir sava trajektorija. Ja tagad varētu atļauties, dzinējmedību sezonas pirmai pusei noteikti ņemtu 3-stobreni - galvenais ieguvums - viens stobrs ar skrotīm sīkmedījumiem papildus 2 standartšāvieniem uz lielajiem+viens no tiem dod opciju šaut arī uz 100m... Ja lieto ar prātu, arī 2 stobru kombinētais ir OK. Bet vēlreiz - svarīgi ir nesacerēties nez uz ko, tad viss būs skaisti :)
pareizi Arnis saka - katram stobram sava trajektorija optika kā likums būs nedabīgi augstu virs vītņu stobra un tas viss jāsavieno vienā trāpījuma punktā, arī izkliede pat labāko firmu ražojumiem ir pabriesmīga (salīdzinot ar parastu "kloķējamo" karabīni).... un cik tagad maksā drillings - 3000ls? 2500ls? ja nav problēma nomest tādus ciparus, tad nebūs arī problēma kādu 600-1000ls nomest par karabīni tālākām distancēm
Slēpts
23.02.2010. 20:23
Nezinu gan..Kāpēc tad ir tāds teiciens latviešiem - kas der visam, tas neder nekam! Ja ir iespēja izvēlēties, tad kombinētais, manuprāt, ir jāņem tikai pēdējā variantā. Arī es cik zinu, ka no abiem stobriem ar vienu mušku (optikā) vienā mērķī netrāpīt.
...kombinētajiem divu un vairākstobru ieročiem ir savi piekritēji. arī pats tiku lietojis kombinēto finnu. ierocis jau labs,bet pielietojums?! priekš manis ne īsti zivs ne gaļa.,D. atkārtošos,ko jau esmu rastījis par kombinēto plinti: kombinētais ir lieliska plinte,ja rudenī aizaugušā dīķī no vītņu stobra šauj pa zelta aļņu bulli,tas ar lielu troksni šļakatām šķīstot krīt.no šitā ļembasta gaisā rauj brangs mercis,kurš tiek nekavējoties veiksmīgi nomedīts no gludā stobra.,nu super plintīte,vai ne,man tāda bija,bet tāda medību kombinācija gan nebija.,D. dzinējmedībās ir vajadzība steigā pārlādēt ieroci,patronas dažādas,kura kurā somiņā?? kura kurā stobrā ātrumā jāgrūž?! ar kuro stobru cik bija jāņem apsteigums?! medīts un nomedīts ar kombinēto jau tiek,bet vienkārši tas nav.D a situācijā sēžot uz lūri, man Gatis B jautāja: ja medījumu var droši šaut ar spico stobru,vai es gaidīšu līdz tas pienāk pa šāvienam ar gludo??? Pievienoja aivars bundzens, 2009-02-27 20:58 tā lūk ,pa šo laiku esmu nokārtojis lietošanas atļauju uz minēto finnu, pie manis nesen laimīgi ir atnākusi kombinētā trīsstobrene. mednieku pulciņā kombinētajiem ieročiem vienmēr piemīt īpaša,apbrīnas pilna aura. tiek piesaistīti prāti,risinās apspriešana. apmēram kā tajā reklāmā:ir alus ir varianti!,:). nesaku ,ka nevajag pirkt kombinēto,bet , kā jau Arnis ir rakstījis,kombinētais nav nekāda brīnumplinte.:).
Tu kombineto domaji 2stobru. vai 3stobru un kadus kal. .??
Ja tagad varētu atļauties, dzinējmedību sezonas pirmai pusei noteikti ņemtu 3-stobreni - galvenais ieguvums - viens stobrs ar skrotīm sīkmedījumiem papildus 2 standartšāvieniem uz lielajiem+viens no tiem dod opciju šaut arī uz 100m...
Ja lieto ar prātu, arī 2 stobru kombinētais ir OK. Bet vēlreiz - svarīgi ir nesacerēties nez uz ko, tad viss būs skaisti :)
Arī es cik zinu, ka no abiem stobriem ar vienu mušku (optikā) vienā mērķī netrāpīt.
Pievienoja aivars bundzens, 2009-02-27 20:58 tā lūk ,pa šo laiku esmu nokārtojis lietošanas atļauju uz minēto finnu, pie manis nesen laimīgi ir atnākusi kombinētā trīsstobrene. mednieku pulciņā kombinētajiem ieročiem vienmēr piemīt īpaša,apbrīnas pilna aura. tiek piesaistīti prāti,risinās apspriešana. apmēram kā tajā reklāmā:ir alus ir varianti!,:). nesaku ,ka nevajag pirkt kombinēto,bet , kā jau Arnis ir rakstījis,kombinētais nav nekāda brīnumplinte.:).