Kungi mednieki,saprotu ka nāks smiekli,bet man jau nervi čupā.Lieta tāda ka pa manu pagalmu vazājas kaķi.Man pašam būtu pie kājas,bet manam medību draugam,sunim tā ir mazā lapsa un cauri.Galvenais ka viņš tos kaķus saož caur 2 durvīm vai arī pat tumsā nopeilē caur logu un hipišš iet vaļā.Neesmu kaķu ienaidnieks,turklāt tie pieder pazīstamiem un labiem kaimiņiem.Esmu runājis ar viņiem,plāta tikai rokas,kaķis staigā kur grib,no tā viņu neatradināsi.Šaut ciematā,paši ziniet kas no tā sanāks un arī negribētos to darīt.Varbūt kādam ir kāda doma kā tos palaidņus neletālā veidā atradināt apciemot mana suņa teritoriju.Suni nevaru laist vaļā pagalmā,dzenoties pēc kaķa viņš mierīgi ņem 2 metrīgu sētu,un ja nožmiegs to kaķi svešā sētā,atkal būs ziepes.Tāda lūk problēma.
Tur jau tā lieta ,ka kaķis staigā kur pašam tīk, un tagad vēl auru laiks , tā ka bez letāla varianta neiztikt. Nu ja negribi bendēt liec dzīvķeramās kastes, tad aizved kaut kur tālu un laid vaļā ar cerību ka neatgriezīsies.
Uzstellē kādu no adresē zemāk redzamajām dzīvķeramajām uzpariktēm un izsniedz tos mīluļus saimniekiem atpakaļ pēc morālo zaudējumu kompensēšanas. :) http://www.opaasi.fi/arto.purm... Tādi slazdi atkarībā no izmēriem, der gan klejojošiem suņiem, lapsām un jenotsuņiem, gan nepaklausīgiem kaķiem, caunām un ūdelēm. .
Paldies Ojār,laikam no kreņkiem jau bija prāts aizbraucis,nemaz neiedomājos,sevišķi man patika par to morālo kompensāciju,nu tā kā vēss aliņš karstā vasarā.:)))
Slēpts
27.02.2010. 21:22
Dzintar sunīts pa lēnu, ja kaķis paspēj tikt līdz robežai dzīvs :) - jātrenē. Un ja kaimiņi saka, ka kaķis iet kur grib, tad tavs suns arī sētas pārkāpēju likvidē kur grib
Aivar,kur tos airosolus var nopirkt? Jāni,balderiāņi pievilina tikai runčus,jo kaķenes meklējoties izdala līdzīgu atraktantu,bet vienalga paldies.Vismaz kaimiņi zinās kā tas ir kad kaķis staigā kur grib.:)))
http://www.opaasi.fi/arto.purm...
Tādi slazdi atkarībā no izmēriem, der gan klejojošiem suņiem, lapsām un jenotsuņiem, gan nepaklausīgiem kaķiem, caunām un ūdelēm.
.