diemžēl man ir ļoti sliktas zināšanas angļu val.:(, bet es dzirdēju, ka Polijā šogad maijā būšot šāda veida sacensības. Varbūt kādam ir pieejama šāda informācija, jo tas liekas ļoti interesants un pamācošs pasākums.
Dortmundes Jagd & Hund izstādē tādi mači bija gan šogad, gan pagāšgad. Lai arī pats no briežu piebaurošanas sajēdzu tik, cik jenots no zvaigznēm, vienalga izklausījās iespaidīgi!
:)))) Juri! Es zinu gan , kas ir ĪDEŅAS republika un tos trakos baurus un sveicieni IDEŅAS tautai!!! Bet ja nopietni, tad mani tiesām ļoti interesē šis pasākums Polijā, bet pie IDEŅIEŠIEM es noteikti vēl iegriezīšos, nu tā ap augustu...
PAZIŅOJUMS
Main Board of Polish mednieku asociācija
Un valde Valsts Meži
padarīt sabiedrībai, ka tās organizē
XII Eiropas Deer Calling čempionāts
Polija / Goraj-pils 2.010
Čempionāts notiek 2010 maijs 15 in Goraj-pils n / Czarnków
(70 km uz ziemeļiem no Poznań)
Pilnīgu informāciju par čempionātu kopā ar pašreizējām regulām, līdzdalība
nosacījumus un programmu jūs atradīsiet mājas lapā: www.pila.pzlow.pl/Goraj2010
Reģistrācijas valsts pasākumus veic līdz 31 2010.
Pieejamo informāciju sniedz rīcības komiteja pēc adreses:
Polski Związek Łowiecki - Zarząd Okręgowy
(Polijas Medības Assocciation-District Baord)
PL-64-920 Piła, Al. Powstańców Wlkp. 190
Kontaktpersona: Mr Jacek Pszczółka
Mobile: +48 606895517 Fakss: +48 672827710
e-pasts: Goraj2010@pzlow.pl
Sveiciens visiem Latvju jakteriem no Eiropas medniekiem, kas pulcējās Polijā, lai sacenstos Brieža baura atdarināšanā, Brieža ragu novērtēšanā 100m distancē, Polijas nacionālajā mežraga signālu konkursā un Polijas medību suņu izstādē!
Žēl, ka no Baltijas nepiedalījās tikai Latvija, kas kārtējo reizi tikai pierāda, ka esam tikai tāda nomalīte kurus maz interesē, kas notiek apkārt un kādas ir tradīcijas, ar ko vēl pavisam nesenā pagātnē lepojās Latvijas mednieki.
Personīgi man ļoti patika viss pasākums, kurā valdīja īsts mednieku, medību gars un īpaši interesants man likās brieža atdarināšanas konkurss un tā pārdomātais teatralizētais atklāšanas numurs, ka no sajūsmas sacēlās spalvas un sajūta bija tāda, ka tiešām atrodos brieža baura laikā, bet tālumā skan mežragi. Par mežraga konkursu varētu rakstīt un runāt bezgalīgi, bet vai kādam tas īpaši interesē, jo pat medību torņu būvēšana vēl daudziem kolektīviem ir kas jauns un gaļu dabūt jau var tāpat," nu kādi vēl mežragi... tāda ākstīšanās" :(
Trofejas novērtēšana 100m distancē būtu interesants pārbaudījums katram medniekam un galvenais, ka neprasa nekādus materialo līdzekļu ieguldījumus. Uz Poliju devāmies 10 cilvēku grupa un katra izmaksas nepārsniedza 50ls.
Trofejas novērtēšanas konkurss ir maksimāli pietuvināts realitātei un nepieciešams ir tikai pers. binoklis, trofejas kuras 100m distancē aiz aizslietņa pa mežu nēsā kāds kuram tas uzticēts. Jānosaka trofejas žuburu skaits, garums, vainags, vecums, perspektīvs vai atmedījams un svars.
Main Board of Polish mednieku asociācija
Un valde Valsts Meži
padarīt sabiedrībai, ka tās organizē
XII Eiropas Deer Calling čempionāts
Polija / Goraj-pils 2.010
Čempionāts notiek 2010 maijs 15 in Goraj-pils n / Czarnków
(70 km uz ziemeļiem no Poznań)
Pilnīgu informāciju par čempionātu kopā ar pašreizējām regulām, līdzdalība
nosacījumus un programmu jūs atradīsiet mājas lapā: www.pila.pzlow.pl/Goraj2010
Reģistrācijas valsts pasākumus veic līdz 31 2010.
Pieejamo informāciju sniedz rīcības komiteja pēc adreses:
Polski Związek Łowiecki - Zarząd Okręgowy
(Polijas Medības Assocciation-District Baord)
PL-64-920 Piła, Al. Powstańców Wlkp. 190
Kontaktpersona: Mr Jacek Pszczółka
Mobile: +48 606895517 Fakss: +48 672827710
e-pasts: Goraj2010@pzlow.pl
Žēl, ka no Baltijas nepiedalījās tikai Latvija, kas kārtējo reizi tikai pierāda, ka esam tikai tāda nomalīte kurus maz interesē, kas notiek apkārt un kādas ir tradīcijas, ar ko vēl pavisam nesenā pagātnē lepojās Latvijas mednieki.
Personīgi man ļoti patika viss pasākums, kurā valdīja īsts mednieku, medību gars un īpaši interesants man likās brieža atdarināšanas konkurss un tā pārdomātais teatralizētais atklāšanas numurs, ka no sajūsmas sacēlās spalvas un sajūta bija tāda, ka tiešām atrodos brieža baura laikā, bet tālumā skan mežragi. Par mežraga konkursu varētu rakstīt un runāt bezgalīgi, bet vai kādam tas īpaši interesē, jo pat medību torņu būvēšana vēl daudziem kolektīviem ir kas jauns un gaļu dabūt jau var tāpat," nu kādi vēl mežragi... tāda ākstīšanās" :(
Trofejas novērtēšana 100m distancē būtu interesants pārbaudījums katram medniekam un galvenais, ka neprasa nekādus materialo līdzekļu ieguldījumus. Uz Poliju devāmies 10 cilvēku grupa un katra izmaksas nepārsniedza 50ls.